Τσάκος: "Πιστεύω ότι το Red Arrena ταιριάζει στον Ολυμπιακό, η ομάδα δυναμώνει"
Τι απάντησε σε ερώτηση του parapolitika.gr
Στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας χορηγικής συμφωνίας του Ολυμπιακού παρουσία των αδελφών Αγγελόπουλων, ο Νίκος Τσάκος τόνισε μεταξύ άλλων ότι "αγωνιστικότητα και η καθαρή σας νοοτροπία ταιριάζει με το καθαρό νερό Arrena".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ολυμπιακός: Τι σηματοδοτεί για τους "ερυθρόλευκους" η τεράστια συμφωνία με τον εφοπλιστή Τσάκο
Παράλληλα, ο κ.Τσάκος, ανέφερε ότι "Στον Ολυμπιακό ταιριάζει μόνο η κορυφη. Η πηγή μας είναι αστείρευτη, όπως και η δίψα του Ολυμπιακού. Αυτή είναι μόνη η αρχή", ενώ σε ερώτηση του parapolitika.gr και του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Αλέξανδρο Σόμογλου αναφορικά με τον ρόλο που ταιριάζει καλύτερα, σχολίασε ότι: "Εδώ είναι οι playmakers, όταν μας βάλει ο κόουτς στο παρκέ θα προσφέρουμε. Είμαστε συνοδοιπόροι, συνεργάτες, πολλά χρόνια κοντά. Θυμήθηκε ο Παναγιώτης και το 2004, τις ιστορίες που οδήγησαν στην πιο επιτυχημένη εμπλοκή Έλληνα παράγοντα σε ελληνική ομάδα. Άρα εμείς είμαστε εκεί και περιμένουμε τον κόουτς να μας βάλει κανένα πεντάλεπτο".
Τσάκος: "Στον Ολυμπιακό ταιριάζει μόνο η κορυφή - έρχονται ακόμη καλύτερες ημέρες"
Γιώργος Αγγελόπουλος: "Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό. Καλως ορίζουμε την οικογένεια Τσάκου στην οικογένεια, ξεκινάμε από τον πατριάρχη που είναι ιδρυτής και πρωταγωνιστής του ομίλου. Τον Νίκο Τσάκο, πολύ καλό μας φίλο και τον Παναγιώτη Τσάκο, γιο του Νίκου και άξιο συνεχιστή της παράδοσης. Και οι τρεις γενιές έρχονται δεκαετίες στο ΣΕΦ και είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Σήμερα όμως τους καλώς ορίζουμε στην οικογένεια του Ολυμπιακού με τη νέα τριετή συμφωνία για τη χορηγική υποστήριξη. Έχει κατακτήσει κορυφές σε παγκόσμια κλίμακα στον ναυτιλιακό στίβο. Είναι άνθρωποι με μεγάλη αξία και χαμηλό προφίλ, έχουν ανέβει σε παγκόσμιες κορυφές, οπότε για εμάς είναι πολύ μεγάλη χαρά, όχι μόνο για το εμπορικό κομμάτι αλλά υπάρχουν και οι προσωπικές σχέσεις. Μοιραζόμαστε κοινές αξίες, αρχές και παρόμοια φιλοσοφία για πολύ μεγάλα θέματα".Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Θέλω κι εγώ να καλωσορίσω την οικογένεια Τσάκου. Εϊναι μια μεγάλη τριετής συμφωνία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τόσο μεγάλη οικογένεια με τέτοιο στόλο έρχεται μαζί μας. Το 2004, πριν μπούμε στον Ολυμπιακό, είχαμε μιλήσει με τον Καπταν Παναγιώτη και Νίκο. Φαίνεται πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μπουν με αυτή τη χορηγική συμφωνία στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός δυναμώνει και ακόμη καλύτερες ημέρες θα έρθουν".

Νίκος Τσάκος: "Για εμάς δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή. Πρώτα από όλα ευχαριστώ για τη φιλοξενία στον πατέρα μου, που ξέρετε ότι παρά την ηλικία έχει τα κότσια και με τη δική σας φιλοξενία έρχεται στο ΣΕΦ και τώρα θα έρχεται ακόμα παραπάνω. Εμείς είμαστε του αλμυρού νερού, αλλά για τον Ολυμπιακό γίναμε του γλυκού. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη και τον Γιώργο, πάνω από 25 χρόνια φιλίας, για όσα έχετε κάνει και τις χαρές που μας έχετε δώσει. Η αγωνιστικότητα και η καθαρή σας νοοτροπία ταιριάζει με το καθαρό νερό Αρρένα. Στον Ολυμπιακό ταιριάζει μόνο η κορυφή, η χημεία ήταν που ήταν καλή, ήρθε και έδεσε. Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία, είμαστε πάντα εδώ. Ο μικρός μεγάλωσε, κάποιος ανέβασε μια φωτογραφία από τα εγκαίνια στο Καραϊσκάκης. Ο γιος μου είναι σκληρό παιδί, τον έχω δει μια φορά να κλαίει, στο Παρίσι στον τελικό με την Μπαρτσελόνα. Τώρα μόνο χαρές, υγεία, νίκες και νερό Αρρένα".
Τσάκος σε ερώτηση του parapolitika.gr: "Όταν μας... βάλει ο κόουτς στο παρκέ θα προσφέρουμε"
Νίκος Τσάκος σε ερώτηση του parapolitika.gr: "Εδώ είναι οι playmakers, όταν μας βάλει ο κόουτς στο παρκέ θα προσφέρουμε. Είμαστε συνοδοιπόροι, συνεργάτες, πολλά χρόνια κοντά. Θυμήθηκε ο Παναγιώτης και το 2004, τις ιστορίες που οδήγησαν στην πιο επιτυχημένη εμπλοκή Έλληνα παράγοντα σε ελληνική ομάδα. Άρα εμείς είμαστε εκεί και περιμένουμε τον κόουτς να μας βάλει κανένα πεντάλεπτο. Είναι και λίγο δύσκολος, δε μας βάζει και όλους (σ.σ. γέλια)".
Νίκος Τσάκος για το αν το όνομα ΑρρέννΑ θα είναι μόνο στην Φανέλα: "Αυτά τα θέματα ο κύριος Λεπέν, όπως τον λέω (εννοώντας τον Νίκο Λεπενιώτη). Εμείς κάνουμε πολλά όνειρα και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε. Θεωρώ πως το Ρεντ Αρρένα ταιριάζει στον Ολυμπιακό".
Γιώργος Αγγελόπουλος: "Το σημαντικό που προέχει είναι να πάρουμε το ΣΕΦ".
Νίκος Τσάκος: "Εγώ μεγάλωσα στο Πασαλιμάνι, πάνω από τα δύο τσιμεντένια γηπεδάκια μπροστά στη λέσχη του Ολυμπιακού. Ερχόταν ο πατέρας μου ή κάποιος να με μαζέψει και ήταν η καθημερινή μας διασκέδαση το σουβλάκι στη γωνία και η προπόνηση στη δεκαετία του '70, τους βλέπαμε σα γίγαντες, τον Γιατζόγλου. Έκανε προπόνηση εκεί ο Ολυμπιακός και έπαιζε στο Παπαστράτειο. Έχουμε ζήσει τεράστιες χαρές, μια από τις μεγαλύτερες ήταν η Κωνσταντινούπολη και το Λονδίνο, που ήμασταν εκεί. Και το '97 ήμασταν σε όλες τις χαρές, μας έχει γεμίσει πολύ περισσότερες χαρές από στεναχώριες ο Ολυμπιακός".

Νίκος Τσάκος για το timing της συνεργασίας: "Δεν έχουμε δουλειές στην Ελλάδα να διαφημίσουμε. Παρακολουθούμε το μπάσκετ και στο εξωτερικό, έχουμε season tickets στους Νικς γιατί μένουμε δίπλα στο γήπεδο. Θέλει και αυτό φτιάξιμο αλλά ας το φτιάξει κάποιος άλλος (σ.σ. γέλια). Μας δίνετε η αφορμή λόγω της επένδυσης στα νερά να έρθουμε πιο κοντά".
Νίκος Τσάκος: "Η πηγή μας είναι αστείρευτη, όπως και η δίψα του Ολυμπιακού. Αυτή είναι μόνο η αρχή. Εμείς δεν κάνουμε δουλειές στην Ελλάδα. Αγαπάμε τον τόπο μας. Ο πατέρας μου υποδέχθηκε 400 νέους δοκίμους στην Ακαδημία μας στην Χίο. Έχουμε τον πατέρα μας να δουλεύει κι εμείς είμαστε εδώ. Οι Δόκιμοι κανονικοί άνθρωποι, Ολυμπιακοί, οπότε μας ευχήθηκαν καλή επιτυχία".
Νίκος Τσάκος: "Η ομάδα ξεκινά από τα κεφάλια. Εδώ έχουμε και δύο κεφάλια. Νομίζω, εκτός από το ότι είμαστε γεννημένοι Ολυμπιακοί, έχουμε δύο ανθρώπους και όταν είμαστε μόνοι μας, στο ΣΕΦ είναι οικογενειακό το περιβάλλον, εκτός από όταν μας προκαλούν. Πέραν του μπάσκετ της ομάδας, Θα επενδύσουμε στα κυλικεία ώστε να το κάνουμε Family Friendly. Θέλεις μια πλήρη εμπειρία από το γήπεδο, όχι να φεύγεις 5 λεπτά πριν το τέλος".
