Ο Τζαμάλ Μουσιάλα είχε έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο ντέρμπι της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Μάλιστα στη φάση ήταν ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη και γενικά ήταν απαρηγόρητος.

Διαβάστε: Τόμας Μίλερ: Ο άνθρωπος... Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την αποχώρηση του

Ωστόσο ο 22χρονος άσος της Μπάγερν Μονάχου, με ένα βίντεο στα social media, έστειλε το μήνυμα του και δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί τον Τζίτζι Ντοναρούμα.

Μπάγερν Μονάχου: Η πρώτη δήλωση του Μουσιάλα

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την απίστευτη στήριξη που έχω δεχτεί. Σημαίνει πολλά για εμένα” και συνέχισε “Είναι όμορφο να βλέπεις τον ποδοσφαιρικό κόσμο να έρχεται κοντά σε μία στιγμή σαν αυτή. Το εκτιμώ αληθινά", είπε αρχικά.

Το μήνυμα του άσου της Μπάγερν στον Ντοναρούμα

Σχετικά με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος έχει δεχθεί αρκετά πυρά καθώς ενεπλάκη στη φάση του τραυματισμού του, τόνισε: "Θα ήθελα να τονίσω πως κανένας δεν φταίει. Καταστάσεις όπως αυτή συμβαίνουν".

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου με την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο Σάββατο (5/7). Υποβλήθηκε σε επέμβαση για το κάταγμα περόνης και θα μείνει εκτός για περίπου πέντε μήνες.