Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι γράφουν στην Αργεντινή για την υπόθεση του Σαντίνο Αντίνο
Τι υποστηρίζουν για τον νεαρό
Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του 19χρονου Σαντίνο Αντίνο από τη Γοδόι Κρουζ, με πρόταση που φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα. Ο ταλαντούχος εξτρέμ ξεχωρίζει ως ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα της Αργεντινής.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εξερευνά δυναμικά την αγορά της Αργεντινής και, μετά τον Λορέντσο Σιπιόνι, στρέφει το ενδιαφέρον του στον Σαντίνο Αντίνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή αλλά και την Ευρώπη, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει πρόταση που αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, συν επιπλέον μπόνους, στη Γοδόι Κρουζ για την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού.
Ολυμπιακός, μεταγραφές: Τι υποστηρίζουν δημοσιεύματα για τον νεαρό Αργεντινό
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού επιβεβαιώνεται και από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αλλά και από τον Αργεντινό ρεπόρτερ Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, ο οποίος ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.
🚨🔴⚪️ Understand Olympiacos have offered €4.5m plus add-ons for Godoy Cruz winger Santino Andino. pic.twitter.com/aq9KvNwR0C
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 12, 2025
Ο Αντίνο, που είναι διεθνής με την Κ20 της Αργεντινής (4 συμμετοχές, 1 γκολ), έχει γεννηθεί στις 25 Οκτωβρίου 2005 και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, με το δεξί πόδι να αποτελεί το "καλό" του, στοιχείο που τον καθιστά επικίνδυνο όταν συγκλίνει προς τον άξονα.
Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Γοδόι Κρουζ και έχει ήδη καταγράψει 33 εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα, σημειώνοντας 5 γκολ και 4 ασίστ. Δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το τέλος του 2026 και θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα της γενιάς του στην Αργεντινή.
"Δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση για τον Σαντίνο Αντίνο", λέει Αργεντινός δημοσιογράφος
Η προσπάθεια του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Σαντίνο Αντίνο από τη Γοδόι Κρουζ φαίνεται πως συνάντησε εμπόδιο, σύμφωνα με όσα νεότερα μεταφέρουν από την Αργεντινή.
Ο Σέσαρ Λουίς Μέρλο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ανέφερε πως η προσφορά που κατατέθηκε από τον ελληνικό σύλλογο δεν έγινε αποδεκτή από τον σύλλογο της Μεντόσα.