Ο Ολυμπιακός και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης το παλεύουν για να δώσουν τα χέρια και να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Η πρώτη πρόταση που έκαναν οι "ερυθρόλευκοι" δεν είχε ανταπόκριση από τον 31χρονο γκαρντ.

Ωστόσο την Τρίτη (15/07) οι δύο πλευρές τα είπαν ξανά με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει μια διαφορετική πρόταση, ενώ τα οικονομικά δεδομένα ήταν καλύτερα, σε σχέση με την πρώτη.

Η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός στον Λαρεντζάκη

Οι πρωταθλητές Ελλάδος πρότειναν στον διεθνή γκαρντ τριετές συμβόλαιο, όπου στο τέλος της κάθε σεζόν θα υπάρχει το δικαίωμα για λύση του από την πλευρά τους. Μάλιστα για τη σεζόν που θα έρθει προτάθηκε στον Λαρεντζάκη να δοθεί δανεικός.

Με βάση το υπάρχον συμβόλαιο, το οποίο ο Ολυμπιακός είχε κανονικά την ευκαιρία να τερματίσει μέχρι τις 15 Ιουλίου, ο Λαρεντζάκης θα εισέπραττε 750.000 ευρώ για την επόμενη σεζόν. Ποσό που οι Πειραιώτες θεώρησαν ότι είναι υπέρογκο σε σχέση με τον ρόλο που έχει ο παίκτης.

Ο χρόνος του Λαρεντζάκη στον Ολυμπιακό θα είναι ακόμα μικρότερος

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μιλήσει με τον 31χρονο άσο, στον οποίο εξήγησε πως τη νέα αγωνιστική σεζόν θα έχει ακόμα μικρότερο χρόνο στην ομάδα.

Στις επαφές που υπήρξαν την Τρίτη οι δύο πλευρές έδειξαν τη διάθεση να βρουν τη χρυσή τομή για να πορευτούν μαζί, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει -οικονομικά- την πρότασή του, για να κρατήσει τον διεθνή άσο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Πλέον τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.