ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Ο Κωνσταντέλιας έφυγε από την προετοιμασία στην Ολλανδία και ετοιμάζεται να γίνει παίκτης της Στουτγκάρδης
Θα γίνει κάτοικος Γερμανίας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας οδεύει προς τη Στουτγκάρδη, με τη μεταγραφή του στη Bundesliga να βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ο ΠΑΟΚ αποδέχθηκε πρόταση 18 εκατ. ευρώ, με μπόνους 3 εκατ. και ποσοστό μεταπώλησης 15% για τον 22χρονο διεθνή μέσο.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Bundesliga, φορώντας –εκτός απροόπτου– τη φανέλα της Στουτγκάρδης από τη νέα σεζόν. Ο 22χρονος διεθνής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον γερμανικό σύλλογο και έχει ήδη αποχωρήσει από την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, προκειμένου να μεταβεί στη Γερμανία για ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.
Giannis Konstantelias 👀🇬🇷 pic.twitter.com/Rs8Gci6EcE
— Cabine Desportiva (@CabineSport) July 15, 2025
ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η πρόταση της Στουτγκάρδης για τον Κωνσταντέλια
Η πρόταση της Στουτγκάρδης ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ ως σταθερό ποσό, ενώ περιλαμβάνει επιπλέον μπόνους 3 εκατομμυρίων. Στη συμφωνία έχει προβλεφθεί και ποσοστό μεταπώλησης 15% υπέρ του ΠΑΟΚ, γεγονός που μπορεί να αποφέρει πρόσθετα έσοδα στο μέλλον από ενδεχόμενη νέα μεταγραφή του ποδοσφαιριστή