Ο Ματίας Αλμέιδα μετά από τρία χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ κατάφερε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Σεβίλλη. Στη La Liga θέλει να πρωταγωνιστήσει και να δείξει πως ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο, με τον Μίτσελ να τον αποθεώνει στις δηλώσεις του μετά το μεταξύ τους φιλικό.

Διαβάστε ακόμη: Ματίας Αλμέιδα: Οι... πολεμικές ατάκες στην παρουσίαση του από τη Σεβίλλη - Δίπλα του ο Αντόνιο Κορδόν

Στηρίζει τον Αλμέιδα στην Σεβίλλη ο Μίτσελ

Η απόφαση της ΑΕΚ να τελειώσει τη συνεργασία της με τον Ματίας Αλμέιδα άνοιξε νέους δρόμους στον Αργεντίνο προπονητή που περιμένει να δει κατά πόσο η θητεία του στη Σεβίλλη θα κυλήσει όπως εκείνος θα περίμενε μιας και οι απαιτήσεις στη La Liga είναι πολύ μεγαλύτερες.

Τα τελευταία χρόνια οι Ανδαλουσιάνοι δε θυμίζουν σε τίποτα την ομάδα που έκανε τρομερά πράγματα στην Ευρώπη και κόντεψε να πάρει... σπίτι της το Europa League και φαίνεται πως χρειαζόταν μία αλλαγή που θα την επαναφέρει στις "εργοστασιακές ρυθμίσεις".

Ο Αλμέιδα έχει την όρεξη και τη δίψα να δουλέψει με την ομάδα που αγωνίστηκε στο παρελθόν και ως ποδοσφαιριστής, με την εικόνα του στα φιλικά παιχνίδια μέχρι στιγμής να μην είναι ούτε άσχημη αλλά ούτε και θετική, με το τελευταίο να έρχεται ισόπαλο με 2-2 κόντρα στην Αλ Καντσίγια.

Προπονητής εκεί είναι ο Μίτσελ, ο οποίος είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Αργεντίνο τεχνικό και στην Super League στα περιβόητα ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και φρόντισε - αφού γνωρίζει πολύ καλά τον πάγκο της Σεβίλλης - να τον εμψυχώσει και να τον αποθεώσει για το εγγύς μέλλον.

"Ο Αλμέιδα έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει με τη Σεβίλλη και πιστεύω ότι η ομάδα του έχει λαμπρό μέλλον. Ξέρω ότι η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά ο Αλμέιδα, τον οποίο γνωρίζω ως αντίπαλο ως ποδοσφαιριστή και προπονητή στην Ελλάδα, θεωρώ ότι ήταν μια σωστή επιλογή.

Παρόλο που υπάρχει κάποια προσμονή ή σκεπτικισμός για το τι θα γίνει με τη Σεβίλλη, εγώ είμαι πολύ θετικός γιατί ξέρω ότι θα τα πάει πολύ καλά. Είναι ο κατάλληλος προπονητής για αυτή τη στιγμή, πολύ καλός", ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.