Η Εθνική Ελλάδος συνεχίζει την σκληρή προετοιμασία της ενόψει του Eurobasket 2025 το οποίο μετρά... αντρίσροφα για την πρεμιέρα του η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 27 Αυγούστου, με το ρόστερ της "γαλανόλευκης" να ξεκαθαρίζει όσο πλησιάζει η διοργάνωση. Μετά τον Όμηρο Νετζήπογλου, ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να "κόψει" και τους Νίκο Χουγκάζ και Νάσο Μπαζίνα, με την τελική δωδεκάδα της "επίσημης αγαπημένης" να αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα την Κυριακή (24/8).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: EuroBasket 2025, Εθνική Ελλάδος: Αγωνία για Σαμοντούροβ, "κόπηκε" ο Νετζήπογλου

Χωρίς Χουγκάζ και Μπαζίνα η Εθνική Ελλάδος στο Eurobasket 2025

Με 13 παίκτες συνεχίζει η Εθνική Ελλάδος την προετοιμασία της ενόψει του Eurobasket 2025 όπου βρίσκεται στο Group C στη Λεμεσό μαζί με τις Κύπρο, Ισπανία, Ιταλία και Βοσνία. Μια ημέρα μετά τη πειστική εμφάνιση και νίκη με 76-74 επί της Ιταλία, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έκανε γνωστό ότι ο Βασίλης Σπανούλης "έκοψε' τους Νίκο Χουγκάζ και Νάσο Μπαζίνα οι οποίοι ολοκλήσωσαν την παρουσία τους στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, η τελική δωδεκάδα αναμένεται να ανακοινωθεί την Κυριακή (24/8) μετά την πρόβα τζενεράλε με τη Γαλλία (20:00) στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά AEGEAN Ακρόπολις, όπου θα γίνουν γνωστοί οι "εκλεκτοί" που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης για να ενισχύσουν την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδος στο Eurobasket 2025 όπου η "γαλανόλευκη" έχει μεγάλες βλέψεις και θα "παλέψει" για ένα μετάλλιο.