Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ξανά στο πρωτοσέλιδο της Α Bola o Ιωαννίδης - "Θέλει μόνο Σπόρτινγκ"
Ολοένα και πιο κοντά στα "λιοντάρια" ο Έλληνας φορ
Στην Πορτογαλία το πάνε ένα βήμα.... παραπάνω και τα ΜΜΕ της χώρας υποστηρίζουν ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τη μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.
Ο Φώτης Ιωαννίδηςκυριαρχεί στον πορτογαλικό Τύπο και καθημερινά φιγουράρει στα αθλητικά μίντια της χώρας, αλλά ακόμη και στα πρωτοσέλιδα των εεφημερίδων! Για μια ακόμη φορά, τόσο η "A Bola" όσο και η "Record" αναφέρουν ότι ο Έλληνας στράικερ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μάλιστα ήρθε και αποκάλυψη ότι τα "λιοντάρια" έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του η οποία αφορά συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια πέντε χρόνια.
Νέα δημοσιεύματα για... μεταγραφή του Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ
Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσίευμα στην Πορτογαλία για τον Φώτη Ιωαννίδη και την Σπόρτινγκ. Ήδη από τη Δευτέρα (25/8) τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για συμφωνία πενταετούς διάρκειας με τα "λιοντάρια", κάτι το οποίο υπάρχει πλέον σαν πληροφορία και στην εφημερίδα "Record" η οποία υποστηρίζει και αυτή από την πλευρά της ότι έχει επέλθει συμφωνία της πορτογαλικής ομάδας με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Έλληνα στράικερ και πως το μόνο που απομένει είναι να δώσουν το... πράσινο φως οι "πράσινοι" και να ικανοποιηθούν τα οικονομικά τους "θέλω".
Η Σπόρτινγκ όχι απλά έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο για τον Ιωαννίδη, αλλά δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να τον κάνει δικό της με δεδομένο ότι "καίγεται" να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσής της αφού αποχωρίστηκε τον Βίκτορ Γιόκερες το καλοκαίρι και ο βασικός σέντερ φορ της, Κόνραντ Χάρντερ όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ, τα "λιοντάρια" είναι διατεθειμένα να δώσουν ένα ποσό από 18 έως 20 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή στράικερ τη στιγμή που το "τριφύλλι" φέρεται να ζητά 22 εκατομμύρια ευρώ.
Στο σημερινό (26/8) πρωτοσέλιδο της A' Bola φιγουράρει για μια ακόμη φορά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με έναν αν μη τι άλλο... ξεκάθαρο τίτλο που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι: "Θέλει μόνο Σπόρτινγκ". Μάλιστα, η προτογαλική εφημερίδα βάζει στην... κουβέντα και τον άλλοτε συμπαίκτη του Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό, Γιώργο Βαγιαννίδη που αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα των "λιονταριών", τονίζοντας ότι ο 23χρονος Έλληνας μπακ αποκαλύπτει για τον 25χρονο επιθετικό ότι: "Tου λέει θαυμάσια πράγματα για τον σύλλογο".
Πλέον, αναμένονται εξελίξεις οι οποίες αν οριστικοποιηθούν θα είναι μετά την κρίσιμη ρεβάνς με την Σαμσπουνσπόρ, εκεί όπου είναι αποκλειστικά στραμμένο το βλέμμα του Παναθηναϊκού όπου ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στη League Phase του Europa League. Τίποτα δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από την Πέμπτη, ο Ιωαννίδης θα ταξιδέψει κανονικά με την αποστολή ωστόσο μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ η μετακίνηση του Έλληνα διεθνή επιθειτκού στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.