Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα 1-1: Το VAR… κατέρρευσε, οι "μπλαουγκράνα" σκόνταψαν στη La Liga
Στραβοπάτησαν οι Καταλανοί
Η Μπαρτσελόνα "κόλλησε" στο 1-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, σημειώνοντας την πρώτη της απώλεια στη La Liga. Το VAR τέθηκε εκτός λειτουργίας στο πρώτο μέρος, με το πέναλτι του Γιαμάλ να προκαλεί αντιδράσεις. Η Ράγιο αντέδρασε, ισοφάρισε και κράτησε τον βαθμό.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στη La Liga, καθώς δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, μένοντας στο 1-1. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από τεχνικά προβλήματα που άφησαν εκτός λειτουργίας το VAR στο πρώτο ημίχρονο, προκαλώντας έντονες συζητήσεις.
Οι "μπλαουγκράνα" προηγήθηκαν στο 40’ με πέναλτι του Γιαμάλ, σε μια ιδιαίτερα αμφισβητούμενη φάση που δεν ελέγχθηκε από το VAR. Η Ράγιο, όμως, έδειξε χαρακτήρα, αντέδρασε και βρήκε την ισοφάριση, κρατώντας το αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε παρά την πίεση της ομάδας του Χάνσι Φλικ.
How is this a penalty? Watch this zoomed replay to see what Lamine Yamal did.
— LBW (@losblancoswrld) August 31, 2025
Another week, another scandal by FC Barcelona. The Rayo Vallecano players, staff and fans can't believe it. They are in total disbelief.pic.twitter.com/3IR0sm3kMW
Στο πρώτο μέρος, η Μπαρτσελόνα απείλησε με Γιαμάλ και Ραφίνια, αλλά η μεγαλύτερη στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους με τον Ράτσιου, τον οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Γκαρθία. Ο τερματοφύλακας της Μπάρτσα ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης, κατεβάζοντας ρολά σε αρκετές περιπτώσεις. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Όλμο έχασε μεγάλη ευκαιρία να "κλειδώσει" το ματς, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση.
Fran Pérez scores with a good set piece !
— Goals Xtra (@GoalsXtra) August 31, 2025
🇪🇸 Rayo Vallecano 1-1 Barcelonapic.twitter.com/ioGBDjagXh
Η Ράγιο κράτησε με μαχητικότητα μέχρι το τέλος και απέσπασε έναν πολύτιμο βαθμό, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα με την αίσθηση ότι έχασε δύο.