Δεν πάει πολύς καιρός όπου ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του να γίνει ο χρηματοδότης για το χτίσιμο της Νέας Τούμπας. Κάτι που έφερε εσωτερικές αντιδράσεις και κόντρα του Ερασιτέχνη με τον Ιβάν Σαββίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε: ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Δικός του και επίσημα ο Μπιάνκο, με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα

Τώρα ο Αριστοτέλης Μυστακίδης κάνει κίνηση για την αγορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Την Τρίτη (02/09) άνθρωποι του θα έχουν μια πρώτη συνάντηση με την διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Μυστακίδης και τα mails στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί μεταξύ εκπροσώπου του Μυστακίδη με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάση Χατζόπουλο, μετά από εκατέρωθεν ανταλλαγή mails.

Σοβαρό το ενδεχόμενο να πάρει τις μετοχές ο Μυστακίδης

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ερμηνεύεται ως πρόθεση του Τέλη Μυστακίδη να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο αγοράς της ΚΑΕ. Την παρούσα στιγμή, δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες με την Ασπρόμαυρη ΚΑΕ να μην έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, με τις εξελίξεις, ωστόσο, να αναμένονται σύντομα.