Ο Ολυμπιακός έφερε πίσω τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος εξέφρασε την αγάπη του για το σύλλογο και το γεγονός πως θέλει να μείνει για πάντα. Το πόσο αγαπάει τον σύλλογο το έδειξε και κατά την φωτογράφιση που έκανε στο νέο μουσείο για την ανακοίνωση της μεταγραφής του με τη μορφή του δανεισμού από την Αλ Σαμπάμπ.

Διαβάστε: Ντάνιελ Ποντένσε: "Προσπαθώ να μην κλάψω, τρέμω, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό όλη μου τη ζωή"

Τη στιγμή που είδε τη μίνι ταινία για την κατάκτηση του Conference League ξέσπασε σε κλάματα. Μια πορεία που γράφτηκε στην ιστορία με τον Ποντένσε να ήταν εκ των πρωταγωνιστών.

Η αγάπη του Ποντένσε για τον Ολυμπιακό

Το πόσο ήθελε να γυρίσει ο Ποντένσε στον Ολυμπιακό, φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο το βράδυ της Δευτέρας (01/09), όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ωραίο που επιστρέφω σπίτι μου. Προσπαθώ πολύ να μην κλάψω από τη συγκίνηση, δεν περίμενα αυτή την υποδοχή. Τρέμουν τα ποδια μου, ήρθα για να μείνω, ο στόχος μου είναι να μείνω εδώ αν γίνεται και για 10 χρόνια. Θέλω να πετύχω, το μόνο που μετράει είναι να κατακτήσω τρόπαια. Αυτά που έχει κάνει ο Μεντιλίμπαρ είναι σημαντικά για όλους. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μέρος που να ήθελα να βρίσκομαι εκτός από αυτό».

Ολυμπιακός: Το... σημαδιακό νούμερο που διάλεξε ο Πορτογάλος σταρ

Στο μεταξύ ο 29χρονος άσος επέλεξε ξανά το αγαπημένο του νούμερο «56», με το οποίο έχει συνδεθεί η πορεία του στο «ερυθρόλευκο» ταξίδι. Με αυτόν τον αριθμό στη φανέλα, άλλωστε, ο Ποντένσε κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το UEFA Conference League τη σεζόν 2023-2024, γράφοντας ιστορία για τον σύλλογο.