Σε ομάδα... έκπληξη αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στα 34 του χρόνια ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που βρήκε την επόμενη ποδοσφαιρική του "στέγη" στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην Βραζιλία όπου θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής με τη φανέλα της Ρέμο στην δεύτερη κατηγορία. Ο άλλοτε διεθνής μέσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ ανακοινώθηκε με διετές συμβόλαιο από την βραζιλιάνικη ομάδα που τον καλωσόρισε στον... Βασιλιά του Αμαζονίου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλληνες του εξωτερικού, μεταγραφές: "Έκλεισε" η μετακίνηση του Κουλούρη στην Αλ Ούλα!

Mεταγραφή στη Ρέμο της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας για Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης που είχε βρεθεί στο επίκεντρο για τον επεισοδιακό χωρισμό του με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και είχαν πέσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας-κάτι που τον είχε οδηγήσει να ξεσπάσει ακόμη και κατά των δημοσιογράφων-έγινε ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί σε ομάδα της Βραζιλίας μετά από τον Ανδρέα Σάμαρη ο οποίος τη σεζόν 2023/24 φόρεσε τη φανέλα της Κοριτίμπα.

Μάλιστα, στην Ρέμο, ο πρώην διεθνής μέσος θα έχει συμπαίκτη έναν γνώριμο στο ελληνικό κοινό από τη διετή θητεία του στον Παναιτωλικό, τον Ζοάο Πέδρο. Η νέα του ομάδα κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο από την τρίτη κατηγορία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και πλέον θέτει νέους στόχους στην δεύτερη κατηγορία όπου η μεσαία της γραμμή θα έχει... ελληνικό χρώμα με την παρουσία του Ταχτσίδη που έχει περάσει πέρα από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και από τις Ρόμα, Κάλιαρι, Νότιγαμ Φόρεστ, ενώ υπήρξε και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Ρέμο:

"Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, 34 ετών, είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στον Βασιλιά του Αμαζονίου! Γεννημένος στη Ναύπλιο, Ελλάδα, ο αθλητής ύψους 1,93μ. έχει μια μακριά διαδρομή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με συμμετοχές σε ομάδες όπως η ΑΕΚ (ΕΛΛ), Ρόμα (ΙΤΑ), Κάλιαρι (ΙΤΑ), Ολυμπιακός (ΕΛΛ), Νότιγχαμ Φόρεστ (ΑΓΓΛ) και άλλες. Επιπλέον, έχει εκπροσωπήσει και την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας.

Καλώς ήρθες στον Όμιλο του Ρέμο, Παναγιώτη Ταχτσίδη!".