ΑΕΚ: Φιλική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με σκόρερ Μαρσιάλ, Καλοσκάμη - Βασικός ο Γκρούγιτς, τι δοκίμασε ο Νίκολιτς
Επικράτησε με 2-0
Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό στα Σπάτα, με σκόρερ τους Μαρσιάλ και Καλοσκάμη. Ο Γκρούγιτς ξεκίνησε βασικός δείχνοντας σε καλή κατάσταση, ενώ ο Νίκολιτς δοκίμασε σχήμα με Μπρινιόλι, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιο και Λιούμπιτσιτς στα χαφ.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Σπάτα, με στόχο να διατηρηθεί σε αγωνιστικό ρυθμό κατά τη διάρκεια της διακοπής.
Βασικός ξεκίνησε ο Μάρκο Γκρούγιτς, ο οποίος έδειξε σε καλή φυσική κατάσταση, ενώ τα γκολ της "Ένωσης" σημείωσαν οι Αντονί Μαρσιάλ και Δημήτρης Καλοσκάμης.
ΑΕΚ: Η δοκιμή του Νίκολιτς στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μάρκο Νίκολιτς παρέταξε την ομάδα με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, αμυντική τετράδα τους Κοσίδη, Μουκουντί, Ρέλβας και Πήλιο, δίδυμο στα χαφ τους Γκρούγιτς και Λιούμπιτσιτς, ενώ στις πτέρυγες κινήθηκαν οι Κουτέσα και Πένραϊς. Ο Καλοσκάμης έπαιξε ως ελεύθερος στον άξονα και ο Μαρσιάλ στην κορυφή της επίθεσης.