Eurobasket 2025, Αταμάν: "Μ@λ@κίες τα power rankings της FIBA, είμαστε εδώ για να πάρουμε μετάλλιο"
Οι δηλώσες του Τούρκου κόουτς
Ο Εργκίν Αταμάν έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο της Τουρκίας την κατάκτηση μεταλλίου στο Eurobasket 2025, υπογραμμίζοντας ότι "η πραγματικότητα είναι στο παρκέ και στη νίκη" και πως απέναντι στην Πολωνία η ομάδα του θα δώσει μάχη για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε πριν τον προημιτελικό της Τουρκίας με την Πολωνία για το Eurobasket 2025, τονίζοντας ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
"Δεν σκεφτόμαστε το αν είμαστε η καλύτερη ή η χειρότερη τουρκική ομάδα, είμαστε εδώ για να κερδίσουμε ένα μετάλλιο. Στην FIBA αρέσει να φτιάχνει αυτά τα πράγματα, τα power rankings, είναι μ@λ@κ!#ς. Η πραγματικότητα είναι στο παρκέ και στη νίκη. Θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια ποια θέση θα πάρουμε στο Eurobasket", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στο ματς με τη Σερβία στη φάση των ομίλων, πρόσθεσε: "Φυσικά μας βοήθησε γιατί τερματίσαμε τον όμιλο στην πρώτη θέση μετά το ματς με την Σερβία. Αν δείτε, η Σερβία αποκλείστηκε από την Φινλανδία, καθώς η Φινλανδία έκανε ένα εξαιρετικό ματς.
Οπότε, μας βοήθησε να πάρουμε την πρώτη θέση και να προκριθούμε στα προημιτελικά. Στο μέλλον κάθε ματς είναι διαφορετικό. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε άλλη ομάδα, άλλη στρατηγική. Σίγουρα, είναι πολύ σημαντικό ματς για εκείνους, όπως και για εμάς, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη".