Ο Ολυμπιακός θα δώσει την Τετάρτη (17/09) το πρώτο του ματς στη league phase του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Πάφο. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έστειλε ιδιαίτερα μηνύματα στη συνέντευξη Τύπου, όπου εκπροσώπησε τους παίκτες.

Διαβάστε: UEFA Champions League: Από άλλον... πλανήτη τα αστρονομικά ποσά στη League Phase, με νούμερα που "ζαλίζουν"!

«Έχω πολλά ματς στην Ευρώπη, δεν μπορώ να κοιτάω τον θεσμό ως κάτι ξεχωριστό. Θα προσπαθήσω με την εμπειρία που έχω να κάνει ότι καλύτερο μπορώ. Οσον αφορά στις οδηγίες με τους συμπαίκτες μου, δεν περιμένουμε αυτό το παιχνίδι για να δοθούν οδηγίες. Μιλάμε καθημερινά μεταξύ μας και προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε», είπε αρχικά και αναφορικά με τη δική του συμμετοχή στην πρεμιέρα του Champions League, όπου θα αγωνιστεί καθώς ο Τζολάκης είναι τιμωρημένος. |

Ολυμπιακός: Ο Πασχαλάκης και το απαιτητικό ματς με την Πάφο

Στη συνέχεια ο έμπειρος τερματοφύλακας ρωτήθηκε για το αν το παιχνίδι με την Πάφο είναι από τα must win, για να απαντήσει: «Σίγουρα, είναι πολύ απαιτητικός αντίπαλος. Αξίζει τον σεβασμό μας. Βρίσκεται εδώ που βρίσκεται και αυτό δεν είναι τυχαίο σε καμία περίπτωση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Θέλουμε πάρα πολύ τους τρεις βαθμούς. Ολες οι ομάδες είναι απαιτητικές. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ μεγαλύτερες ομάδες και θα πρέπει να παρουσιαστούμε με τον ανάλογο σεβασμό».

Ο στόχος του Ολυμπιακού στο Champions League

Σχετικά με το στόχο του Ολυμπιακού στο Champions League, είπε: «Να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Κάναμε μια απαιτητική και δύσκολη προετοιμασία. Θα είμαστε χαρούμενοι εάν περάσουμε στην επόμενη φάση».