Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Η Αυστρία έβαλε 10 γκολ, η Κύπρος 2-2 με τη Βοσνία
Νησιά Φερόε - Μαυροβούνιο 4-0
Η Αυστρία ακόμα βάζει γκολ καθώς διέλυσε 10-0 το Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά Μουντιάλ 2026, ενώ η Κύπρος έφερε 2-2 με τη Βοσνία και η Τσεχία έμεινε στο μηδέν με την Κροατία

Απίθανη η Αυστρία διέλυσε με 10-0 το Σαν Μαρίνο στο «Ερνστ Χάπελ» της Βιένης, σε μια ιστορική νίκη καθώς ήταν η πιο μεγάλη στην ιστορία της. Έκανε και το "5 στα 5" στον όμιλο της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Διαβάστε: Σκωτία - Ελλάδα 3-1, Μουντιάλ 2026: Έχασε δικό της παιχνίδι και ψάχνει διπλό επιβίωσης στην Κοπεγχάγη! (Βίντεο)
Σμιντ, Λάιμερ, Γκρέγκοριτς και Βούμπραντ πέτυχαν από ένα τέρμα, ενώ ο Πος δύο. Η βραδιά ωστόσο, ανήκε στον Μάρκο Αρναούτοβιτς που σκόραρε τέσσερα γκολ και επίσης έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Αυστρίας.
Μουντιάλ 2026: Η Κύπρος έκοψε βαθμούς από τη Βοσνία
Η Κύπρος έφερε 2-2 στη Λάρνακα απέναντι στη Βοσνία, για να φτάσει τους 5 βαθμούς. Όσο για τους φιλοξενούμενους έμειναν στο -2 από την Αυστρία. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0 απέναντι στη Βοσνία, αλλά με γκολ του Λαΐφη και του Πίττα στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δεύτερου μέρους απέσπασε τουλάχιστον την ισοπαλία.
Άνετη 4άρα η Ολλανδία, έμειναν στο μηδέν Τσεχία και Κροατία
Για τον 7ο όμιλο η Ολλανδία νίκησε 4-0 εκτός την Μάλτα (δύο γκολ και ασίστ ο Χάκπο) απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής του. Η έκπληξη της βραδιάς έγινε στο Τόρσαβν, όπου τα Νησιά Φαρόε διέλυσαν με 4-0 το Μαυροβούνιο.
Για τον 12ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026. Τσεχία και Κροατία έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι κορυφής του 12ου γκρουπ, με τη Χρβάτσκα να διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κορυφή.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
3ος όμιλος
Λευκορωσία-Δανία 0-6
Σκωτία-Ελλάδα 3-1
7ος όμιλος
Φινλανδία-Λιθουανία 2-1
Μάλτα-Ολλανδία 0-4
8ος όμιλος
Κύπρος-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 2-2
Αυστρία-Σαν Μαρίνο 10-0
12ος όμιλος
Τσεχία-Κροατία 0-0
Νησιά Φερόε-Μαυροβούνιο 4-0