Με τον Φώτη Ιωαννίδη να συμμετέχει σε ολόκληρο το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος την Παρασκευή (10/10) στη Γλασκώβη και το αθλητικό κέντρο Garscube λίγο πριν την αναχώρηση της "γαλανόλευκης" αποστολής με προορισμό την Κοπεγχάγη, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Δανία (12/10) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθνική Ελλάδος, Μουντιάλ 2026: Η βαθμολογία στον όμιλο και τα σενάρια πρόκρισης! (Βίντεο)

Με Ιωαννίδη και όλους τους παίκτες διαθέσιμους η Εθνική Ελλάδος με Δανία

Η Εθνική Ελλάδος προσπαθεί να μαζέψει τα... κομμάτια της μετά την "πικρή" ήττα (3-1) από τη Σκωτία στο "Χάμπτεν Παρκ" όπου παρά την υπεροχή και ανωτερότητά της, "πλήρωσε" ακριβά τα λάθη της στην άμυνα και έκανε τη ζωή της δυσκολότερη σε ότι αφορά την πρόκρισή της στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026. Πλέον, η "γαλανόλευκη" έχει μπροστά της τον "τελικό" με τη Δανία όπου η νίκη είναι... μονόδρομος για να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση του εισιτηρίου για τα γήπεδα της Αμερικής, με το 3/3 να είναι το ζητούμενο, να μοιάζει δύσκολο, αλλά φυσικά όταν πρόκειται για αθλητισμό όχι... ακατόρθωτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθνική Ελλάδος, Γιοβάνοβιτς: "H ήττα πάντα φέρνει απογοήτευση, χρέος μας να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα" (Βίντεο)

Τα ευχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι δεν έχει να διαχειριστεί κάποια απουσία μιας και ο Φώτης Ιωαννίδης προπονήθηκε κανονικά και έτσι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του. Σημειώνεται ότι μετά την προπόνηση της Παρασκευής (10/10), η Εθνική θα γευματίσει στο ξενοδοχεί που έχει καταλύσει και στις 18:00 το απόγευμα (20:00 ώρα Ελλάδος) θα αναχωρήσει αεροπορικώς από τη Σκωτία με προορισμό την Κοπεγχάγη.

Σε ότι αφορά την προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση με τη Σκωτία ακολούθησαν αποθεραπεία, ενώ όσοι ήταν στον πάγκο προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς. Φυσικά, το κλίμα είναι ως έναν βαθμό βαρύ μετά την ήττα στο "Χάμπτεν Παρκ" ωστόσο οι Έλληνες διεθνείς είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους σ΄ένα δύσκολο μονοπάτι που διανύουν με φόντο την επιστροφή της Ελλάδας σε μεγάλες διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο -4 από την κορυφή του ομίλου της όπου ισοβαθμούν Σκωτία και Δανία.