Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: "Μπορούμε να παίξουμε με τον οποιονδήποτε, δεν υπάρχει εύκολο ματς"
"Με όλο τον σεβασμό στην Εφές, είναι καλή ομάδα"
O Παναθηναϊκός AKTOR έχει ταξιδέψει στην Πόλη για το ματς με την Αναντολού Εφές στην Εuroleague και ο Εργκίν Αταμάν τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για τους "πράσινους" από τους οποίους περιμένει βελτίωση σε κάθε ματς.
Ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια μέχρι στιγμής στην Euroleague καλείται να δώσει ο Παναθηναϊκός AKTOR που έχει ταξιδέψει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για μια "μάχη" σώμα με σώμα με την Αναντολού Εφές (17/10, 20:30) η οποία προ δυο ημερών "λύγισε" μέσα στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό. Οι "πράσινοι" πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πόλη μετά τη νίκη τους επί της Βιλερμπάν και ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του είναι έτοιμη.
Παράλληλα, ο Τούρκος προπονητής υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει τη δύναμη για τον αγώνα με την Εφές την οποία και χαρακτήρισε καλή ομάδα για την οποία το "τριφύλλι" έχει όλο τον σεβασμό απέναντί της. "Υπάρχουν νέοι παίκτες που πρέπει να προσαρμοστούν, ελπίζω ότι όλοι θα καταλάβουν τη στρατηγική του αγώνα", επισήμανε ο Αταμάν. "Σκληρή ομάδα η Εφές με σπουδαίους οπαδούς, θα είμαστε έτοιμοι", ανέφερε από την πλευρά του ο Τζέριαν Γκραντ.
Αταμάν: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό AKTOR"
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν: "Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είναι σημαντικό πώς θα παίξει η ομάδα μας σε αυτό το παιχνίδι, οπότε έχουμε την δύναμη. Μπορούμε να παίξουμε με οποιονδήποτε, αλλά φυσικά με όλο τον σεβασμό στην Εφές, έχουν καλή ομάδα, πήραν μία σημαντική νίκη πριν από δύο ημέρες με τον Ολυμπιακό, αλλά τώρα θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη, ελπίζουμε ότι σε κάθε παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε. Υπάρχουν φυσικά νέοι παίκτες, που πρέπει να προσαρμοστούν. Δεν έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές προπονήσεις, ελπίζω ότι όλοι θα καταλάβουν την στρατηγική του αγώνα".
Γκαρντ: "Σκληρή ομάδα η Εφές με σπουδαίους οπαδούς, θα είμαστε έτοιμοι"
Η αρχική δήλωση του Τζέριαν Γκαρντ: "Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με την οποία παίξαμε playoffs πέρυσι, μία πραγματικά σκληρή ομάδα, η οποία βελτιώνεται. Θα είμαστε έτοιμοι. Το να παίζεις εκτός έδρας είναι πάντα δύσκολο. Έχουν σπουδαίους οπαδούς".
Για το ματς με τη Βιλερμπάν:"Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν. Χάσαμε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Δεν θέλουμε να χάνουμε στην έδρα μας. Ήταν μία καλή νίκη".