Super League 2: Η Μαρκό 2-0 τον Ολυμπιακό Β', "ανάσα" για τον Καμπανιακό
ΠΑΟΚ Β - Νέστος Χρυσούπολης 2-0
Η Μαρκό πήρε τη νίκη με 2-0 εντός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό Β για την 7η αγωνιστική στη Super League 2, την ίδια στιγμή που ο Καμπανιακός επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Μακεδονικού
Η Μαρκό συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της στη Super League 2 καθώς στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής επικράτησε 2-0 του Ολυμπιακού Β. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου άφησε πίσω τις τρεις σερί ισοπαλίες, έχει μόλις μια ήττα στα 7 παιχνίδια της κι έφτασε τους 12 βαθούς στον πίνακα βαθμολογίας στο νότιο όμιλο.
Διαβάστε: Πανιώνιος - Καλαμάτα 1-1, Super League 2: Χωρίς νικητή το ντέρμπι και μαίνεται η "μάχη" της κορυφής! (Βίντεο)
Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός Β έμεινε στους 13 βαθμούς και άφησε πίσω του δύο σερί νίκες. Η Μαρκό άνοιξε το σκορ στο 22' με την κεφαλιά του Μιούλερ και στο 30' ο Οικονομίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι στο 24' είχαν και δοκάρι.
Super League 2: Σπουδαία νίκη για τον Καμπανιακό
Σε παιχνίδι για τον βόρειο όμιλο της Super League 2, ο Καμπανιακός πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 εκτός κόντρα στον Μακεδονικό. Ο Καμπανιακός έδειχνε από το πρώτο ημίχρονο πως ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο αύξησε την πίεση του και τελικά βρήκε το γκολ στο 82΄. Ο Ρόβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στους φιλοξενούμενους ένα πολύτιμο διπλό, το πρώτο της σεζόν. Για τον Καμπανιακό ήταν ήταν μόλις η δεύτερη νίκη του.
Ο ΠΑΟΚ Β, 2-0 το Νέστο Χρυσούπολης
Τη νίκη με 2-0 πήρε ο ΠΑΟΚ Β στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Νέστο Χρυσούπολης. Ο «Δικέφαλος» μπήκε δυνατά στο ματς κι ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 24ο λεπτό με το αυτογκόλ του Δερμιτζάκη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.
Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι ήταν σχετικά ισορροπημένο για 15 λεπτά, μέχρι το 60ο λεπτό όταν άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες μετά την αποβολή του Κωστίκα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον παραπάνω παίκτη και στο 67ο λεπτό έκαναν το 2-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκιτέρσου.
En