Σε μία χρονιά γεμάτη όνειρα και προσδοκίες, ο Άρης δεν έχει καταφέρει ακόμη να βγάλει το καλύτερο του πρόσωπο μέσα στο παρκε. Για το λόγο αυτό, έχει πέσει στο "τραπέζι" η άμεση ενίσχυση του ρόστερ, με τους "κιτρίνους" να φέρνουν στην Θεσσαλονίκη τον Αμίν Νουά για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Διαβάστε ακόμη: Άρης, μεταγραφές: Τσεκάρει την περίπτωση του Έρικ Γκριν ο "Αυτοκράτορας"

Ενίσχυση κάτω από τη ρακέτα με τον Νουά για τον Άρη

Καλές οι προσδοκίες και ακόμη πιο όμορφα τα όνειρα, αλλά για να γίνουν πραγματικότητα πρέπει να υπάρξει αρκετή δουλειά και να βρεθεί η "χρυσή" συνταγή που θα μπορέσει να δημιουργήσει μία συνθήκη διαφορετική που θα φέριε στη συνέχεια και τις επιτυχίες.

Ο κόσμος του Άρη έχει την ανάγκη να αισθανθεί πως ο "Αυτοκράτορας" αναμένεται να ξυπνήσει ξανά και να του χαρίσει στιγμές που ελάχιστοι έχουν ζήσει στο παρελθόν, με τις συνθήκες τη δεδομένη στιγμή να είναι καλές, αλλά οι δυσκολίες δεν σταματούν πουθενά.

Ο Ρίτσαρντ Σιάο ήρθε από το... πουθενά για ν' αγοράσει την ομάδα που είχε τα δικά της χρέη, αλλά και μία ιστορία όσο λίγοι στο ελληνικό στερέωμα. Για το λόγο αυτό, θεώρησε πως η ευκαιρία αυτή δεν πρέπει να πάει χαμένη και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να δει το σύλλογο να "λάμπει" ξανά.

Το ξεκίνημα θα έλεγε κανείς πως ήταν ονειρικό σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με την αύρα του νέου ιδιοκτήτη να βοηθάει αρκετά, αλλά η συνέχεια είχε πολλές αναταράξεις και κυρίως διαφοροποιήσεις, με την φυγή του Κάραϊτσιτς και την πρόσληψη του Μίλιτσιτς στον πάγκο της ομάδας.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να φέρει και νέες μεταγραφές, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν για δύο διαφορετικές κινήσεις. Η μία αφορά τα γκαρντ, με τον Έρικ Γκριν να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας λόγω και της γνωριμίας με τον προπονητή, αλλά και μία κάτω από τη ρακέτα.

Κάτι που δείχνει πως απουσιάζει είναι το αθλητικό στοιχείο, γι' αυτό και ο Νίκος Ζήσης με τους συνεργάτες του πήραν την απόφαση να στραφούν στην περίπτωση του Αμίν Νουά, ενός παίκτη με εμπειρία από την Euroleague μιας κι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Φενερμπαχτσέ αλλά και την Βιλερμπάν.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γρανάδα, μετρώντας σε 29 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο 16.1 πόντους, 6.5 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ φέτος έπαιξε στην Ινδονησία με τη φανέλα της Μπαντούγκ και τώρα ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη.