Ο Λεβαδειακός δεν.. πιάνεται και το έδειξε με το 5-2 κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 10η αγωνιστική της Super League. Δύο γκολ και μια ασίστ είχε ο Άλεν Όζμπολτ, γκολ και ασίστ από τον Σεμπαστιάν Παλάσιος για την ομάδα της Βοιωτίας, η οποία έφτασε τους 18 βαθμούς και παραμένει στην 4άδα του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα των Σερρών εξακολουθεί να βρίσκεται στην ουρά. 

Διαβάστε: Κηφισιά - Ολυμπιακός 1-3, Super League: "Ψηλώνει" ο Νασιμέντο, έπιασε κορυφή ο πρωταθλητής (Βίντεο)

Ο Λεβαδειακός στην επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από τον Βόλο, ενώ ο Πανσερραϊκός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό.

Προηγήθηκε ο Λεβαδειακός με τον Όζμπολτ

Το παιχνίδι "είχε" υψηλό ρυθμό από το πρώτο λεπτό με τον Λεβαδειακό να παίζει επιθετικά, όπως κάνει πάντα, αλλά και ο Πανσερραϊκός δεν πήγε πίσω. Έτσι μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσάπρας έδωσε την ασίστ και ο Όζμπολτ έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό. Μια συνεργασία που ολοκληρώνεται με γκολ για τέταρτη φορά φέτος.

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε με τον Νάνελι

Ο Πανσερραϊκός δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 13' με τον Νάνελι, για να δώσει κια άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ανοικά και φαινόταν πως το ματς θα είχε κι άλλο γκολ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έβαλαν και δεύτερο γκολ με τον Μάρα στο 42', αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το 2-1 για τον Λεβαδειακό σε μια παράξενη φάση

Ωστόσο ήρθε στο 45'+2 ο Σεμπαστιάν Παλάσιος να κάνει μια σέντρα, η μπάλα να βρει στο πόδι του Τσαούση και να "κρεμάσει" τον Φρανσίσκο Τιναλίνι, για να καταλήξει στα δίχτυα.

Ο Λεβαδειακός έβαλε δύο ακόμα γκολ σε 5 λεπτά

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός "πατούσε" καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο για να βάλει και τρίτο γκολ. Δημιουργός ο Παλάσιος στο 54' και σκόρερ ο Όζμπολτ, για τον οποίο ήταν το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Υπήρξε και συνέχεια καθώς στο 59' ο Όζμπολτ έβγαλε ασίστ με ψαλίδι για να κάνει το 4-1 ο Βέρμπιτς.

Ο Λεβαδειακός ήταν καταιγιστικός και στο 65' είχε δοκάρι με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στην αναμέτρηση. Στο 71' ο Ντε Μάρκο βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Λεβαδειακός πήρε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Πεντρόσο στο 72'. Στο φινάλε της αναμέτρησης και πιο συγκεκριμένα στο 88' ο Πανσερραϊκός μείωσε σε 5-2 με τον Βάρας.

Λεβαδειακός (Νίκος Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Μάγκνουσον, Κωστή (76΄ Γκούμας), Τσόκαϊ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπάλτσι (46΄ Συμελίδης), Όζμπολτ (63΄ Πεντρόζο).

Πανσερραϊκός (Αλέξανδρος Βεργώνης): Τιναλίνι, Λύρατζης, Καρασαλίδης, Ντε Μάρκο, Τσαούσης, Ομεονγκά (81΄ Γκιγιομιέ), Λιάσος (63΄ Δοϊρανλής), Νανέλι (70΄ Ουαγκέ), Ιβάν (63΄ Μπανζάκι), Μπρουκς (63΄ Καρέλης), Μάρας.