Ατρόμητος: Στην έξοδο ο Βόκολος, έρχεται άμεσα αντικαταστάτης
Ποια τα πρώτα ονόματα
Ο Ατρόμητος ηττήθηκε από τον Βόλο με 1-0 στο Περιστέρι με τον προβληματισμό για την εικόνα της ομάδας να είναι έντονος και ο Λεωνίδας Βόκολος να θεωρείται "τελειωμένος" από την τεχνική ηγεσία.
Ο Ατρόμητος ηττήθηκε 1-0 από τον Βόλο για την 10η αγωνιστική της Super League, με την πορεία της ομάδας να είναι απογοητευτική και τον Λεωνίδα Βόκολο να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.
Διαβάστε επίσης: Ατρόμητος - Βόλος 0-1, Super League: "Tρένο" και στο Περιστέρι οι Θεσσαλοί που εδραιώθηκαν στην πεντάδα! (Βίντεο)
Η ομάδα του Περιστερίου έχει βγάλει με ήττες τα δύο τελευταία της, ενώ συνολικά στα 10 παιχνίδια της έχει μόλις δύο νίκες, αλλά και πέντε ήττες.
Ο Βόκολος ανέλαβε το καλοκαίρι σε μια δύσκολη στιγμή καθώς δεν προχώρησε η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς με αποτέλεσμα ο σχεδιασμός να αλλάξει ξαφνικά. Ο χρόνος είχε περάσει κι έγιναν γρήγορα μεταγραφές για να "γεμίσει" το ρόστερ.
Ατρόμητος: Οι επαφές με υποψήφιους προπονητές
Αναφορικά με την επόμενη μέρα ο Ατρόμητος έχει κάνει ήδη επαφές με τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και μπορεί να βρει άμεσα λύσεις. Επίσης έχουν γίνει επαφές και με άλλους προπονητές που γνωρίζουν καλά το πρωτάθλημα, όπως είναι ο εκλέκτορας της Κύπρου.
En