Σε μεγάλο αναβρασμό βρίσκεται η Λίβερπουλ που αν και πέρυσι στέφθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας τη φετινή σεζόν μόνο ιδανικά δεν κυλούν τα πράγματα στην Premier League. Η αγωνιστική της κρίση καλά κρατεί και ένα ακόμη... σοκ έκανε την εμφάνισή του, αυτή τη φορά στην έδρα της Λιντς που αν και οι "Reds" ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 εντέλει κατάφεραν να χάσουν δικό τους ματς μέσα από τα χέρια τους και να ισοφαριστούν σε 3-3! Το χειρότερο ωστόσο ήρθε μετά το φινάλε όταν και ο Μοχάμεντ Σαλάχ απασφάλισε για την κατάσταση που επικρατεί για τον ίδιο στην ομάδα, "φωτογράφισε" λίγο-πολύ την αποχώρησή του αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι πλέον δεν έχει κάποια σχέση με τον προπονητή του, Άρνε Σλοτ και πως το κλαμπ φαίνεται να τον έχει εκθέσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λίβερπουλ: Ανελέητο ξέσπασμα του Μοχάμεντ Σαλάχ για τον Άρνε Σλοτ - "Δεν έχω καμία σχέση με τον προπονητή"

Ο Σλοτ απέφυγε να σχολιάσει τα περί αποχώρησης του Σαλάχ από τη Λίβερπουλ

Μετά το πρωτοφανές ξέσπασμα του Μοχάμεντ Σαλάχ που έχει γίνει πρώτο θέμα από το βράδυ του Σαββάτου όχι μόνο στην Αγγλία, αλλά και σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπως ήταν λογικό και επόμενο, ο Άρνε Σλοτ δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία με τη Λιντς και αφού είχαν προηγηθεί οι "βόμβες" του Αιγύπτιου σούπερ σταρ που έδειχνε να προετοιμάζει άπαντες για την ενδεχόμενη αποχώρησή του από το Άνφιλντ.

"Προηγούμασταν με 2-0 στο σκορ και έπειτα με 3-2, εκείνη τη στιγμή λοιπόν οι αλλαγές που χρειαζόταν να κάνω ήταν για να ελέγξουμε περισσότερο το ματς. Δεν χρειαζόμασταν ένα γκολ σε εκείνα τα σημεία. Για αυτό επέλεξα να βάλω τον Έντο (σ.σ. στο 83ο λεπτό αντί του Χάκπο, με το σκορ στο 3-2 για την Λίβερπουλ από το γκολ του Σόμποσλαϊ στο 80′). Όταν χρειαζόμαστε γκολ, όπως έγινε πριν λίγες ημέρες στο ματς απέναντι στην Σάντερλαντ, βάζω τον Σαλάχ. Με την Λιντς είχα την αίσθηση πως χρειαζόταν να βάλουμε διαφορετικούς παίκτες", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Σλοτ.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μια από τις... πολλές ερωτήσεις αναφορικά με το μέλλον του Σαλάχ στη Λίβερπουλ και ο Ολλανδός προπονητής απέφυγε με τον τρόπο του να πάρει ξεκάθαρη θέση και αρκέστηκε στο να πει μόνο ότι: "Πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και κάνω τις επιλογές μου με βάση αυτό. Και το βραχυπρόθεσμο μέλλον του Mo είναι ότι θα πάει σε μια εβδομάδα στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά πριν από αυτό, θα παίξουμε με την Ίντερ και την Μπράιτον".



Σαλάχ: "Δεν έχω κάποια σχέση με τον Σλοτ, κάποιος δεν με θέλει στη Λίβερπουλ"

Το ξέσπασμα του Μοχάμεντ Σαλάχ μετά την ισοπαλία της Λίβερπουλ με τη Λιντς: "Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι στον πάγκο, νομίζω πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου. Είμαι πολύ, πολύ απογοητευμένος. Έχω κάνει τόσα πολλά γι’ αυτήν την ομάδα αυτά τα χρόνια και ειδικά την περασμένη χρονιά. Τώρα κάθομαι στον πάγκο και δεν ξέρω γιατί. Φαίνεται ότι το κλαμπ με έχει εκθέσει. Έτσι νιώθω. Είναι νομίζω ξεκάθαρό ότι κάποιος θέλει να μου ρίξει όλο το φταίξιμο. Πήρα πολλές υποσχέσεις το καλοκαίρι και μέχρι τώρα είμαι στον πάγκο για τρία παιχνίδια. Έτσι, δεν μπορώ να πω ότι κράτησαν την υπόσχεσή τους. Είπα πολλές φορές πριν ότι είχα καλή σχέση με τον προπονητή και τώρα ξαφνικά δεν έχουμε κάποια σχέση.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται, όπως το βλέπω, ότι κάποιος δεν με θέλει στο σύλλογο. 
Πάντα στήριζα το κλαμπ. Τα παιδιά μου θα το στηρίζουν. Το αγαπώ τόσο πολύ και πάντα θα το κάνω. Με κάλεσε η μητέρα μου χθες. Εσείς δεν ξέρατε αν θα παίξω βασικός, αλλά εγώ γνώριζα. Χθες είπα ‘έλα στο επόμενο παιχνίδι με την Μπράιτον΄’. Δεν ξέρω αν θα παίξω ή όχι, αλλά θα το διασκεδάσω. Στο μυαλό μου, θα απολαύσω αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα είμαι Άνφιλντ να πω αντίο στους οπαδούς και θα πάω στη συνέχεια στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής"