Άρσεναλ - Γουλβς 2-1, Premier League: Δυο αυτογκόλ την γλίτωσαν από το κάζο της χρονιάς!
Παραλίγο... αυτοκτονία στο "Emirates"
Η Άρσεναλ έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν... κάηκε κόντρα στην Γουλβς, "φλέρταρε" με αυτοκτονία όταν και ισοφαρίστηκε στο 90', αλλά είδε τον Μοσκέρα να την λυτρώνει (2-1) με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις για την 16η αγωνιστική της Premier League.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Premier League: Επιστροφή με ασίστ για τον Σαλάχ στη νίκη της Λίβερπουλ, εύκολο τρίποντο για την Τσέλσι
Δυο αυτογκόλ της Γουλβς γλίτωσαν το... έμφραγμα της Άρσεναλ στην Premier League
Κι όλα αυτά για την Άρσεναλ σε συνέχεια της ήττας από την Άστον Βίλα όπου ο προβληματισμός έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή του γύρω από την απόδοση της Άρσεναλ στο χορτάρι που από την αρχή της φετινής σεζόν πετά... φωτιές, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει μακριά από τον καλό της εαυτό. Το μόνο που κρατάει η ομάδα του Αρτέτα είναι το τρίποντO-χρυσάφι ακόμη κι αν ήρθε με δραματικό τρόπο με το οποίο διατηρήθηκε προσωρινά στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι που καραδοκεί. Από την άλλη, η Γουλβς "μάσησε σίδερα" για να πάρει βαθμό στο "Emirates" όμως παρά την μεγάλη της προσπάθεια εντέλει την... πάτησε από τους παίκτες της και κάπως έτσι έκανε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό μιας και βρίσκεται τελευταία με μόλις δυο (!) πόντους δίχως νίκη.Made for big moments. pic.twitter.com/lSq5Q1Y2qm
— Arsenal (@Arsenal) December 13, 2025
Το σκορ άνοιξε στο 70’, σε μια φάση με δόση τύχης για την Άρσεναλ. Ο Σάκα εκτέλεσε απευθείας κόρνερ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά χτύπησε στην πλάτη του άτυχου Τζόνστοουν, για να καταλήξει στα δίχτυα. Το γκολ ανάγκασε τη Γουλβς να ανεβάσει τις γραμμές της, προσφέροντας χώρους στους γηπεδούχους, που είχαν την ευκαιρία να "καθαρίσουν" το ματς, όμως στο 83’ ο Τροσάρ σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτύων. Κι ενώ όλα έδειχναν πως το 1-0 θα αρκούσε, η Γουλβς πάγωσε το E"mirates".
Στο 90’, ο Αροκοντάρε κέρδισε τον Σαλιμπά στον αέρα και με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, γράφοντας το 1-1. Ωστόσο, η τελευταία λέξη ανήκε στην Άρσεναλ. Στο 90’+4’, στην επιστροφή του σε αγώνα Premier League μετά από 11 μήνες, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους μέσα στην περιοχή, πίεσε τον Μοσκέρα σε άτσαλη αντίδραση και από το άγγιγμά του η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, χαρίζοντας στους "κανονιέρηδες" ένα δραματικό τρίποντο.
Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράγια, Γουάιτ, Σαλιμπά, Χινκάπιε, Τίμπερ, Θουμπιμέντι (58΄Μερίνο), Ράις, Έζε (57΄Όντεγκααρντ), Μαρτινέλι (57΄Τροσάρ), Σάκα, Γιόκερες (81΄Γκαμπριέλ Ζεσούς)
Γουλβς (Ρομπ Έντουαρντς): Τζόνστοουν, Μοσκέρα, Αγκμπαντού, Τότι, Ντόχερτι (69΄Τσατσούα), Βολφ, Κρέτσι (80΄Λόπεθ), Ζοάο Γκόμες, Αντρέ, Λάρσεν (69΄Αροντοκάρε), Χουάνγκ (80΄Αρίας)
En