Ο ΠΑΟΚ έκανε το μπαμ το καλοκαίρι με την απόκτηση του Χρήστου Ζαφείρη από τη Σλάβια Πράγας, δίνοντας λίγο πάνω από 11.000.000 ευρώ. Ποσό που αποτελεί ρεκόρ μεταγραφής για τους "ασπρόμαυρους" με τον Ιβάν Σαββίδη να κάνει το... δώρο του ενόψει και των εορτασμών για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

Διαβάστε: ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Μετακομίζει από τη Λεωφόρο στην Τούμπα ο Γερεμέγεφ με τις ευχές του Λουτσέσκου! (Βίντεο)

Η συμφωνία που έκανε τότε ο ΠΑΟΚ, ήταν να μείνει δανεικός ο 22χρονος χαφ, στη Σλάβια Πράγας καθώς δεν ήθελε να χάσει ένα από τα πλέον σημαντικά... όπλα της στο ξεκίνημα της σεζόν κι ενώ είχε μπροστά και τη συμμετοχή στη league phase του Champions League. 

ΠΑΟΚ: Το φατούρο στον Ζαφείρη

Ο καιρός πέρασε και ο Χρήστος Ζαφείρης ήρθε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ, όπου έκανε σήμερα (16/12) και την πρώτη του προπόνηση.

«Δείτε ποιος είναι εδώ!». Με αυτή τη φράση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσόρισε τον Χρήστο Ζαφείρη, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, περνώντας παράλληλα και το καθιερωμένο φατούρο από τους νέους του συμπαίκτες. 



Το αίτημα του ΠΑΟΚ και το τετ α τετ του Λουτσέσκου με τον Ζαφείρη 

Ο Ζαφείρης, κανονικά, θα έπρεπε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από την 1η Ιανουαρίου, αλλά η Σλάβια Πράγας απάντησε θετικά στο αίτημα που της έγινε, να τον αφήσει να φύγει νωρίτερα, ώστε να έχει και περισσότερο χρόνο να προσαρμοστεί, μέχρι το πρώτο του επίσημο ματς.

Ο νεαρός άσος είχε και το πρώτο του τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος και τον σύστησε στην υπόλοιπη ομάδα. Ο Ρουμάνος προπονητής του ζήτησε να τα δίνει όλα στις προπονήσεις για να αφομοιώσει και την τακτική του, αλλά και να γνωριστεί, αγωνιστικά, με τους συμπαίκτες του.