Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να κλείσει γρήγορα τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει να κάνει στο παράθυρο του Ιανουαρίου, αφού μετά τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, στοχεύει και στον Κάρλος Μαρτίνς.

Διαβάστε: ΠΑΟΚ: Πρώτη προπόνηση για τον Ζαφείρη - Ιδιαίτερο το καλωσόρισμα από τους συμπαίκτες του (Βίντεο) 

Ποιος είναι ο Κάρλος Μαρτίνς που θέλει ο ΠΑΟΚ 

Ο 23χρονος αριστερός εξτρέμ ανήκει στην Ατλέτικο Μαδρίτης κι έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε θετικός στο να γίνει κίνηση για την απόκτηση του. Φέτος, δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Σιμεόνε, καθώς έχει μονάχα μία ολιγόλεπτη συμμετοχή απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της Ατλέτικο και έχει δύο δανεισμούς, μία στην Μιραντές και μία στην Αλαβές την περσινή σεζόν.

Οι επαφές με τους "ροχιμπλάνκος" είναι σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σύντομα νέα από τον ΠΑΟΚ. Μια κίνηση που έχει να κάνει με την επιθυμία του Λουτσέσκου να "γεμίσει" στην αριστερή πλευρά η ομάδα και να μην είναι μόνος του ο Τάισον.

Πως ο ΠΑΟΚ στράφηκε στον Γερεμέγεφ 

Στο μεταξύ ο ΠΑΟΚ έχει ολοκληρώσει το θέμα της απόκτησης του Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται τέλη του μήνα. Ο 32χρονος άσος θα αποκτηθεί για να δώσει λύσεις στην επίθεση καθώς υπάρχει μόνο ο Γιώργος Γιακουμάκης, με τον Φέντορ Τσάλοφ να είναι εκτός κλίματος και να επικρατεί προβληματισμός με την εικόνα του.

Η περίπτωση του Γερεμέγεφ δεν ήταν ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου. Κι αυτό γιατί είχε κλείσει τον Αμίν Ελ Ουαζανί της Μπράγκα. Ωστόσο ο 24χρονος Γαλλομαροκινός επιθετικός υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Κάτι που ακύρωσε τη συγκεκριμένη μεταγραφή!