Ο Ολυμπιακός έριξε 100άρα στον Κολοσσό για την 11η αγωνιστική της Basket League με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να βάζει 41 πόντους! Μια ακόμα τρομερή εμφάνιση από τον διεθνή γκαρντ κι ενώ μόλις την Παρασκευή (19/12) ήταν εκ των κορυφαίων στη νίκη επί της Βαλένθια για την Euroleague.

Διαβάστε: Ολυμπιακός - Κολοσσός 100-84, Basket League: Ο σόουμαν Ντόρσεϊ έκλεψε τη δόξα από τον Μόρις! (Βίντεο) 

Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ ξεπέρασε τον Κάνααν

Τώρα ο 29χρονος γκαρντ, με τους 41 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα με τους Πειραιώτες! Επίσης με τα 9 εύστοχα τρίποντα κατέρριψε το ρεκόρ του Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος είχε οχτώ τρίποντα (8/11) στις 8 Ιανουαρίου 2023 και σε ένα εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Η μόλις τρίτη 40άρα του Ολυμπιακού

Συνολικά, ο Ντόρσεϊ σημείωσε την 11η καλύτερη επίδοση 9+ εύστοχων τριπόντων στην ιστορία της Basket League, ενώ σημείωσε μόλις την τρίτη «40άρα» στην ιστορία του Ολυμπιακού στο επαγγελματικό πρωτάθλημα (από το 1992-93), μπαίνοντας έτσι σε μία λίστα που μέχρι σήμερα βρισκόταν μόνο ο Ζάρκο Πάσπαλι!