ΑΕΚ: Απρόοπτο με Περέιρα! - Υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο και μένει εκτός για περίπου έναν μήνα
Θα προχωρήσει σε συντηρητική αποκατάσταση
Πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με τον Ρομπέρτο Περέιρα ο οποίος μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο πόδι στον αγώνα με την Κραϊόβα, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού το οποίο θα τον κρατήσει για περίπου έναν μήνα εκτός.
"Ζημιά" επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ με τον Ρομπέρτο Περέιρα καθώς πάνω που ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του και έδειχνε σε τρομερή κατάσταση βοηθώντας αρκετά στη δημιουργία, ένα χτύπημα που δέχτηκε στο πόδι στο ματς με την Κραϊόβα για την έκτη αγωνιστική του Conference League θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για περίπου έναν μήνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΕΚ: Η ιστορία που έγραψε στις διοργανώσεις της UEFA και η οικονομική... απογείωση!
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, στν ΑΕΚ δεν έχει προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, με τους Ζίνι, Φρανζί Πιερό και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά τους τραυματισμούς τους με το νέο έτος. Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, απουσιάζει ο Ορμπελίν Πινέδα λόγω τιμωρίας μιας και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Κρητικούς. Από την άλλη, ο Άρολντ Μουκουντί βρίσκεται κανονικά στον πάγκο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Γενς Γιόνσον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΕΚ: Η ιστορία που έγραψε στις διοργανώσεις της UEFA και η οικονομική... απογείωση!
Χάνει για περίπου έναν μήνα τον Περέιρα η ΑΕΚ λόγω κατάγματος στο δάχτυλο
Ο τραυματισμός του Ρομπέρτο Περέιρα αποδείχθηκε αποδείχθηκε σοβαρός. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, τα αποτελέσματα έδειξαν κάταγμα στο δεύτερο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού. Τονίζεται ότι δεν θα υποβληθεί σε κάποια επέμβαση και αποφασίστηκε να ακολουθήσει συντηρητική αποκατάσταση και με βάσει το πως αυτή, θα κυλήσει, θα εξαρτηθεί και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση που υπολογίζεται στις περίπου τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή σχεδόν έναν μήνα.Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, στν ΑΕΚ δεν έχει προκύψει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού, με τους Ζίνι, Φρανζί Πιερό και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να επιστρέφουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με την κιτρινόμαυρη φανέλα μετά τους τραυματισμούς τους με το νέο έτος. Σε ότι αφορά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, απουσιάζει ο Ορμπελίν Πινέδα λόγω τιμωρίας μιας και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Κρητικούς. Από την άλλη, ο Άρολντ Μουκουντί βρίσκεται κανονικά στον πάγκο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Γενς Γιόνσον.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ: Στρακόσα, Ρότα, Βίντα, Ρέλβας, Πένραϊς, Γκρούγιτς, Μαρίν, Ζ. Μάριο, Λιούμπιτσιτς, Καλοσκάμης, Γιόβιτς
En