Άρης, μεταγραφές: Έρχεται Θεσσαλονίκη για να... σφραγίσει το deal ο Οτμάν Μπουσαΐντ (Βίντεο)
Τελευταία προσθήκη για το 2025
Ο Άρης χρειάζεται άμεσα ενίσχυση για να μπορέσει να ξεφύγει από τις άσχημες εμφανίσεις και να καλύψει τη διαφορά από την πρώτη τετράδα, με την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου να είναι όπως όλα δείχνουν ο Οτμάν Μπουσαΐντ
Η πολύ άσχημη πορεία του Άρη στον πρώτο γύρο της Super League όπως είναι λογικό αναμένεται να φέρει νέες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη μεταγραφή θα είναι ο Οτμάν Μπουσαΐντ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αλ Νασρ.
Φέρνει στην Θεσσαλονίκη τον Οτμάν Μπουσαΐντ ο Άρης
Μπορεί η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ να έφερε περισσότερη αισιοδοξία μέσα στη σεζόν για τον Άρη, μιας και γνώριζε πως ο Ισπανός τεχνικός είναι ικανός ν' αλλάξει τα δεδομένα, αλλά μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί και η σεζόν εξελίσσεται σε... εφιάλτη.
Εκεί όπου φαινόταν πως υπάρχει μία παρηγοριά αναφορικά με το Κύπελλο Ελλάδος και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, ήρθε η ισοφάριση από τον Γιακουμάκη στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και άρχισαν να υπάρχουν ακόμη πιο έντονα τα "σύννεφα" στην ομάδα.
Οι οπαδοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν ανά διαστήματα τη δυσαρέσκεια τους για όσα συμβαίνουν, την ώρα που οι μεταγραφές ξεκινούν και ήδη οι πρώτες επαφές έχουν γίνει για την ενίσχυση του ρόστερ μπας και διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.
Το πιο κρίσιμο άλλωστε για τους "κίτρινους" είναι να μπορέσουν να προλάβουν το... τρένο της τέταρτης θέσης για να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη της νέας χρονιάς, αν και με την κατάσταση που υπάρχει τώρα, κάτι τέτοιο φαίνεται... αδύνατο.
Η πρώτη κίνηση που αναμένεται να γίνει από τη πλευρά των Θεσσαλονικιών αφορά τους εξτρέμ με τον Οτμάν Μπουσαΐντ να ήταν εξαρχής στους πρώτους στόχους για την ενίσχυση στην αριστερή πλευρά, μιας και μόνο ο Ντουντού δείχνει ικανός να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.
Η απειρία όμως που βγάζει ανά διαστήματα κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι λόγω και του ενθουσιασμού που υπάρχει, αναγκάζει τον Ισπανό προπονητή να βρει ακόμη ένα παίκτη για εκεί που θα παίζει κυρίως με το ανάποδο πόδι για να συγκλίνει.
Ξεκίνησε την καριέρα του στο Βέλγιο με την Λιρς, αλλά όταν η ομάδα δήλωσε πτώχευση, αυτομάτως έγινε μήλος της έριδος για πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Μεγάλη νικήτρια ήταν η Ουτρέχτη όπου πραγματοποίησε τις καλύτερες εμφανίσεις του για να καταλήξει τελικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Νασρ.