Το εξαιρετικό πρώτο μισό που πραγματοποίησε η Κηφισιά στην Super League έφερε άμεσα ανακατατάξεις στο ρόστερ της, μιας και δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πήγαν στον Παναθηναϊκό. Για το λόγο αυτό, βγήκε στην αγορά για την άμεση ενίσχυση της, ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Κονατέ και βρίσκεται κοντά στην προσθήκη ακόμη δύο παικτών.

Διαβάστε ακόμη: Κηφισιά, μεταγραφές: Φουλάρει για το "μπαμ" με Τσούμπερ! - Τα δίνει όλα για τον Ελβετό μεσοεπιθετικό

Έκανε την αρχή με Κονατέ και συνεχίζει την ενίσχυση η Κηφισιά

Ένας από τους ανθρώπους που πίστευε πως η Κηφισιά θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω τη φετινή σεζόν στην Super League ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο που ένιωσε τη στήριξη που ήθελε από τη διοίκηση και βοήθησε την ομάδα του να πρωταγωνιστήσει.

Ο Αργεντίνος τεχνικός βασίστηκε για τα καλά στο δίδυμο των Τεττέη - Παντελίδη που πλέον ανήκουν στον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους και ψάχνει να βρει τους επόμενους που θα μπορέσουν να πάρουν το σύλλογο στις πλάτες του.

Τα χρήματα που πήρε για τις πωλήσεις είναι αρκετά για να ψάξει να βρει τους αντικαταστάτες, με τις πληροφορίες ν' αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα τελειώσει η περίπτωση του Μιγκέλ Ταβάρες ως αντάλλαγμα στη συμφωνία με τους "πράσινους".

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Θεοδωρίδη που αγωνίζεται στην Ολλανδία με τη φανέλα της Ντε Γκράαφσαπ και σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά το περσινό του πέρασμα από την ΑΕΚ Β' που έκανε τη διαφορά.

Η πρώτη ανακοίνωση ήρθε βέβαια τελικά σε μία θέση που δεν περίμεναν οι περισσότεροι, μιας και βρήκε την ευκαιρία ν' αρπάξει το δεξιό μπακ από την Κλερμόν, τον Σείκ Ομάρ Κονατέ που έχει την αντίστοιχη εμπειρία από τον περσινό του πέρασμα στην Ligue 1.

"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Cheick Oumar Konate, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 2004, στο Bamako του Μάλι, ο Cheick Oumar Konate ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της JMG Bamako. Το 2022 μετακόμισε στη Γαλλία για λογαριασμό της Clermont B.

Οι καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τον γαλλικό σύλλογο είχαν ως αποτέλεσμα την “προαγωγή” στην πρώτη ομάδα, με την οποία έχει ήδη καταγράψει 78 συμμετοχές σε τρία χρόνια. Με τα χρώματα της Clermont αγωνίστηκε μάλιστα το 2023/24 στη Ligue 1 της Γαλλίας (19 συμμετοχές). Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει μετρήσει 16 συμμετοχές στη Ligue 2.

Ο Cheick Oumar Konate είναι διεθνής με το Μάλι, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του στις 19 Νοεμβρίου 2024. Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία".