Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ολοκληρώνει την προσθήκη του Κραλ για τη μεσαία γραμμή (Βίντεο)
Μένουν μόνο τα τυπικά
Όλο και πιο κοντά βρίσκεται στην ολοκλήρωση ακόμη μία μεταγραφής ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα για την απόκτηση του Άλεξ Κραλ ώστε να ενισχύσει περαιτέρω τη μεσαία γραμμή του
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κρατάει... ζεστές τις μηχανές στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Σαντίνο Αντίνο, βρίσκεται μία "ανάσα" από την ολοκλήρωση της προσθήκης του Άλεξ Κραλ για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του.
Τελειώνει με τη μεταγραφή του Άλεξ Κραλ ο Παναθηναϊκός
Η άφιξη του Ράφα Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό πριν λίγους μήνες, έφερε αυτομάτως τις εξελίξεις αναφορικά με το κομμάτι των μεταγραφών, μιας και ο Ισπανός προπονητής είχε φροντίσει να τσεκάρει εξαρχής το ρόστερ για το τι χρειάζεται από εκεί και μετά.
Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο για τον εκάστοτε τεχνικό, ο οποίος κοίταξε περισσότερο την αγορά της Super League αρχικά για να μπορέσουν οι παίκτες που θ' αποκτήσει να μη χρειαστούν τόσο πολύ χρόνο προσαρμογής.
Άλλωστε το ρόστερ δεν μπορούσε να έχει περισσότερες αλλαγές, μιας και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του UEFA Europa League - που εξασφάλισε τη θέση στην 24άδα το "τριφύλλι" - θα γινόντουσαν με τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα της Ευρώπης.
Πέραν αυτού όμως, οι "πράσινοι" συνέχισαν να ψάχνουν όλο και πιο έντονα για την ενίσχυση τους, μιας και εκτός από το ταλέντο και την όρεξη για ποδόσφαιρο που ήταν στις πρώτες επιλογές χρειάζεται και η εμπειρία από το υψηλό επίπεδο για να βοηθήσει.
Μετά την... περατζάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα λοιπόν, ο Παναθηναϊκός κυνήγησε το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση του Σαντίνο Αντίνο που αποτέλεσε την πιο δαπανηρή μεταγραφή και τώρα ρίχνει το βάρος του στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.
Το όνομα που έχει ξεχωρίσει τις τελευταίες εβδομάδες είναι εκείνο του Άλεξ Κραλ, ο οποίος εμφανίστηκε εξαρχής θετικός στην μετακίνηση του στην Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν είναι έτοιμος να πάρει το αεροπλάνο για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του.
Ο διεθνής με την εθνική Τσεχίας μέσος αγωνίζεται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Ουνιόν Βερολίνου, μετρώντας 42 συμμετοχές, με ένα γκολ και μία ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και έψαχνε να βρει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του.