Ολυμπιακός, μεταγραφές: Δεν κρατιέται ο Κόρι Τζόσεφ - "Ξέρω πως η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή στο γήπεδο"
Θέλει να παίξει άμεσα ο Καναδός γκαρντ
Ο Κόρι Τζόσεφ είναι στην Αθήνα από το πρωί της Δευτέρας (26/01), γνώρισε τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό καθώς και τον Γιώργο Μπαρτζώκα κι έστειλε το πρώτο του μήνυμα, όπου έδειξε το πόσο καλά ενημερωμένος είναι για την ομάδα.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια ακόμα μεταγραφή στα γκαρντ, όπου φέτος έχει μεγάλο πρόβλημα με τραυματισμούς παικτών, η οποία έχει να κάνει με τον Κόρι Τζόσεφ. Ο Καναδός γκαρντ είναι ήδη στην Αθήνα και γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του, αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Διαβάστε: Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ξαφνικό "μπαμ" από το πουθενά με τον Κόρι Τζόσεφ! (Βίντεο)
Ο Κίναν Έβανς τέθηκε ξανά νοκ άουτ και δύσκολα θα μπορέσει να επανέλθει, ο Φρανκ Νιλικίνα βγάζει συνέχεια τραυματισμούς, ενώ ο Μόντε Μόρις δεν πρόλαβε να παίξει και τραυματίστηκε. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός κινήθηκε για τον Κόρι Τζόσεφ, ο οποίος τελικά έλυσε το συμβόλαιο που είχε με τη Μονακό. Δεν πρόλαβε να παίξει με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη καθώς δεν λύθηκε το θέμα της με την απαγόρευση μεταγραφών.
Το προσωπικό μήνυμα του Τζόσεφ στους φίλους του Ολυμπιακού
Ο 34χρονος άσος έχει να παίξει σε παιχνίδι από τις 30 Απριλίου, όταν το Ορλάντο αποκλείστηκε από τους Σέλτικς στον πρώτο γύρο των playoffs του ΝΒΑ. Έχει καριέρα 14 ετών στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ενώ το 2014 κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Σπερς. Συνολικά μέτρησε 953 ματς στο ΝΒΑ.
Τώρα μπροστά του έχει μια νέα πρόκληση με τον ίδιο να στέλνει και το πρώτο του μήνυμα, μέσω του προφίλ του στο instagram.
«Τι κάνετε φίλοι του Ολυμπιακού; Μόλις έφτασα στην Ελλάδα. Τρομερά ενθουσιασμένος για να ξεκινήσω δουλειά και να σας δω όλους. Ξέρω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή στο γήπεδο. Πάμε να τα καταφέρουμε», είπε αναλυτικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η άφιξη του Τζόσεφ για τον Ολυμπιακό και οι πρώτες δηλώσεις
Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Όλα έγιναν γρήγορα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω ξανάρθει στην Αθήνα, είναι μια πολύ όμορφη πόλη και το όνομα του Ολυμπιακού είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο. Ήταν εύκολη απόφαση για μένα. Ξέρω κάποιους από τους παίκτες, έχω αντιμετωπίσει κάποιους άλλους στο ΝΒΑ. Το όνομα της ομάδας και η ιστορία της μιλούν από μόνα τους. Όταν φοράς αυτή τη φανέλα εκπροσωπείς κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου, οπότε είμαι ενθουσιασμένος», τόνισε ο Καναδός γκαρντ και συνέχισε: «Έχω μεγάλο κίνητρο, νιώθω ως ρούκι, είναι μια νέα ευκαιρία για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ διψασμένος να παίξω μπάσκετ, έχω να παίξω από τα περσινά playoffs και θέλω να αγωνιστώ».
En