Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 88 - 85, Α1 Γυναικών: Βάφτηκε πράσινο το ντέρμπι υπογραφή από τις Σπανού, Πρινς (Βίντεο)
Ήταν... θρίλερ
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 88 - 85 για την 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών και απέκτησε ισχυρό πλεονέκτημα για τα playoffs του πρωταθλήματος.
Μεγάλη νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με 88-85 στη Λεωφόρο απέναντι στον Ολυμπιακό για την 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Οι πράσινες έκαναν το 2-0 στις νίκες απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και απέκτησαν μεγάλο πλεονέκτημα αναφορικά με την έδρα στα playoffs.
Διαβάστε: Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός, Α1 Γυναικών: Μαγικές εικόνες! Το κλειστό της Λεωφόρου γέμισε με λούτρινα αρκουδάκια!
Κορυφαίες για τον Παναθηναϊκό ήταν η Σπανού, η οποία σημείωσε 24 πόντους και μάζεψε 10 ριμπάουντ, και η Πρινς με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ, σε ένα παιχνίδι με ένταση και διαρκείς εναλλαγές στο σκορ.
br />
Ήταν θρίλερ το φινάλε του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε από νωρίς και διατήρησε μικρό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να μένει κοντά χάρη στη Χριστινάκη και τη Γούλφολκ. Το ματς κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, με τη Σπανού να δίνει το προβάδισμα στα 13΄΄ για τη λήξη (87-85) και τη Φιτζέραλντ να «σφραγίζει» τη νίκη από τη γραμμή των βολών (1/2).
Τα δεκάλεπτα: 23-20, 43-38, 67-62, 88-85
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Ερντέμ): Οκόσουν 6, Φιτζέραλντ 11 (1), Σταμολάμπρου, Μπράουν 4, Γαλανόπουλος 9 (3), Σπανού 24 (4), Κριμίλη 14 (3), Πρινς 20.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δρακάκη): Σπυριδοπούλου 5, Γιακούμπτσοβα 3 (1), Νικολοπούλου 2, Γούλφολκ 18 (2), Καρλάφτη 7 (1), Κριβάσεβιτς 8, Δίελα 2, Μπενέκη, Χριστινάκη 19, Κολλάτου 2, Τζόνσον 19.
En