Η Μάντσεστερ Σίτι δεν συνάντησε δυσκολίες για να πάρει τη νίκη με 3-0 κόντρα στη Φούλαμ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην Premier League

Διαβάστε: Premier League: Κούρεμα γιοκ! Δεν κέρδισε 5ο σερί ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... η αφάνα παραμένει!

Μια νίκη που έφερε τους "πολίτες" στο -3 από την πρωτοπόρο στην Premier League, Άρσεναλ, έχοντας 53 βαθμούς, αλλά κι ένα ματς περισσότερο. Κοντά και η Άστον Βίλα, η οποία έφτασε τους 50 βαθμούς με το 1-0 κόντρα στην Μπράιτον και παραμένει διεκδικήτρια του τίτλου.

Η ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο καθώς έβαλε και τα τρία γκολ της. Την αρχή έκανε ο Σεμένιο στο 24', τη σκυτάλη πήρε ο Ο'Ράιλι στο 30' και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χάαλαντ στο 39'.

Ακάθεκτη η Άστον Βίλα, μπήκε αλλαγή ο Κωστούλας

Η Άστον Βίλα, από την μεριά της επικράτησε δύσκολα της Μπράιτον με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Μινγκς στο 86'. Ο Μπάμπης Κωστούλας μπήκε αλλαγή, για τους φιλοξενούμενους, στο 81' στη θέση του Γουέλμπεκ. Η Μπράιτον έχει μείνει στους 31 βαθμούς με την Γουέστ Χαμ, την πρώτη ομάδα που είναι κάτω από την επικίνδυνη γραμμή, να έχει 24 βαθμούς.

Η Νότιγχαμ έχασε την ευκαιρία

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Στο 0-0 απέναντι στη Γουλβς ήταν σαφώς ανώτερη, δημιούργησε προϋποθέσεις και είχε τον έλεγχο για μεγάλα διαστήματα, όμως δεν βρήκε το γκολ που τόσο χρειαζόταν. Το αποτέλεσμα την κρατά στους 27 βαθμούς, μόλις τρεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με την πίεση να μεγαλώνει όσο πλησιάζει το φινάλε.

Απίθανο ματς στο "Σέλχαρστ Παρκ"

Σε άλλο παιχνδι η Μπέρνλι επικράτησε 3-2 της Κρίσταλ Πάλας μέσα στο "Σέλχαρστ Παρκ". Βέβαια οι νικητές έφτασαν τους 18 βαθμούς και παραμένει εξαιρετικά δύσκολο, έως ακατόρθωτο το να μπορέσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Χάνιμπαλ (40'), Άντονι (44'), Λέρμα (45'+2 αυτ.). Η Κρίσταλ Πάλας βρήκε δίχτυα με τον Στραντ Λάρσεν (17', 38').