Η Αναντολού Εφές έκανε ό,τι ήθελε την Βίρτους Μπολόνια όπως φάνηκε από το 91-60, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθηκε στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Euroleague.

Διαβάστε: Παναθηναϊκός AKTOR, μεταγραφές: "Έσκασε" η βόμβα! Στα πράσινα ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις για τα επόμενα 2,5 χρόνια με συμβόλαιο... χρυσάφι

Οι Τούρκοι έχουν ρεκόρ 9-19 και αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη τους, όσο για τη Βίρτους το ρεκόρ της είναι στο 12-16, πέντε θέσεις κάτω από τη δεκάδα που οδηγεί στα Play In.

Κορυφαίος των νικητών ο Κόουλ Σουίντερ με 22 πόντους και 6/7 τρίποντα, ενώ από τη Βίρτους διασώθηκαν οι Σμάιλαγκιτς και Μόργκαν, οι οποίοι έβαλαν από 12 πόντους.

Η Εφές άρχισε να ξεφεύγει από το δεύτερο 10λεπτο

Η Εφές είχε από την αρχή μια μικρή υπεροχή για να ολοκληρώσει την πρώτη περίοδο με το υπέρ της 22-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβασε στροφές και πήγε στο ημίχρονο με το 43-35.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη της Βίρτους και φτάνοντας σε διψήφιο προβάδισμα που έφτασε έως και τους 27 πόντους. Η Εφές διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος, εκτόξευσε τη διαφορά στο +33 (86-53 στο 38΄) και πήρε άνετα τη νίκη με 31 πόντους διαφορά.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-19, 43-35, 64-45, 91-60