Καραλής: Το... τρολάρισμα στον Ντουπλάντις για το επόμενο παγκόσμιο ρεκόρ (Βίντεο)
Ο Καραλής... προειδοποίησε τον Ντουπλάντις
Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μόντο Ντουπλάντις ετοιμάζονται για την πρώτη μεγάλη τους «τιτανομαχία» στην Ουψάλα, με τον Έλληνα αθλητή να βρίσκει έναν... ευφάνταστο τρόπο να τρολάρει τον Σουηδό.
Στις 12 Μαρτίου ο Μόντο Ντουπλάντις διοργανώνει στην Ουψάλα της Σουηδίας το πέμπτο Mondo Classic, όπου θα συγκεντρωθούν μερικοί από τους κορυφαίους επικοντιστές του κόσμου. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Εμμανουήλ Καραλής, σε μια ακόμη μονομαχία των δύο αθλητών που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στο αγώνισμα, έχοντας συναντηθεί ήδη δεκάδες φορές στους στίβους.
Ωστόσο αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά, καθώς ο Έλληνας Ολυμπιονίκης πηγαίνει στον αγώνα ως κάτοχος της κορυφαίας φετινής επίδοσης στον κόσμο με 6,17 μ., ύψος που έχουν περάσει στην ιστορία μόνο ο ίδιος και ο Ντουπλάντις. Στον αγώνα θα συμμετάσχουν επίσης αθλητές υψηλού επιπέδου όπως οι Σόντρε Γκούτορμσεν, Ζακ Μπράντφορντ, Κέρτις Μάρσαλ, Κέι Σι Λάιτφουτ, Σαμ Κέντρικς, Κρις Νίλσεν και Μένο Φλόον, ενώ στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι αντάλλαξαν χαλαρές ατάκες, με τον Καραλή να πειράζει τον Σουηδό φίλο του.
Το "τρολάρισμα" του Καραλή στον Ντουπλάντις για το παγκόσμιο ρεκόρ
«Το βασικό για μένα είναι ότι όλοι μεταξύ μας είμαστε καλοί φίλοι. Ο συναγωνισμός είναι υγιής και όποιος και να πηδήξει ψηλότερα θα τον χειροκροτήσουμε και θα του δώσουμε τα συγχαρητήρια. Μακάρι όλοι να κάνουμε ατομικό ρεκόρ και ίσως δούμε και ένα παγκόσμιο ρεκόρ... από μένα (γέλια).
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Θα περάσουμε καλά, και ό,τι και να γίνει, το θέμα είναι ότι εξελίσσουμε όλοι μαζί το αγώνισμα και το άθλημα και όπως είπε και ο Μόντο (σ.σ. Ντουπλάντις) ζούμε την καλύτερη εποχή που έχει δει ποτέ το επί κοντώ και είμαι ευλογημένος που είμαι σε αυτή και που είμαι εδώ σήμερα».
En