UEFA Champions League: Κβαρατσχέλια και... Μπόντο Γκλιμτ τρομοκρατούν την Ευρώπη! (Βίντεο)
"Σίφουνας" Παρί και Μπόντο Γκλιμτ
Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι τα έδωσαν όλα απόψε, όμως οι "Παριζιάνοι" ήταν αυτοί που βγήκαν στο τέλος νικητές με 5-2, ενώ η Μπόντο Γκλιμτ έκανε περίπατο κόντρα στην Σπόρτινγκ (3-0).
Η Παρί Σεν Ζερμέν τα χρειάστηκε κόντρα στην Τσέλσι, η οποία απέδειξε ότι είναι ομάδα με μέταλλο στο Παρίσι, όμως η ποιότητα των πρωταθλητών έλαμψε στο τέλος αποκτώντας έτσι προβάδισμα για την ρεβάνς της επόμενης Τρίτης στο Stamford Bridge. Από την άλλη ο Μπόντο Γκλιμτ φαίνεται πως καθάρισε την δουλειά από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Σπόρτινγκ (3-0) και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση στους "8" του Champions League.
Ματσάρα στο Παρίσι, ισχνό προβάδισμα για τους γηπεδούχους
Η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ως το φαβορί στην αναμέτρηση με την Τσέλσι, όμως η εικόνα του αγώνα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που περιμέναμε, με τους "μπλε να δείχνουν ικανοί να προκαλέσουν ζημιά στους πρωταθλητές Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαρκολά στο 10 λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι όμως ισοφάρισαν με τον Γκούστο στο 28ο λεπτό.
Ο Ντεμπελέ με τρομερή ατομική ενέργεια στο 40ο λεπτό θα δώσει ξανά προβάδισμα στην ομάδα του στέλνοντας την μπροστά στα αποδυτήρια με 2-1.
Η Τσέλσι για ακόμη μια φορά είχε απάντηση όμως, αφού στο 57ο λεπτό με τον Φερνάντες έφερε το ματς στα ίσα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης όμως είναι εδώ για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και έτσι ανέβασαν στροφές στο τελευταίο 25λεπτό, παίρνοντας ξανά προβάδισμα με τον γκολ του Βιτίνια στο 74ο λεπτό.
Τέλος το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ έβαλε και ο Κβαρατσκέλια πρσθέτωντας δύο πανέμορφα γκολ στο 86ο λεπτό και στις καθυστερήσεις για το τελικό 5-2.
Η Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζει να μαγεύει, κατατρόπωσε και την Σπόρτινγκ με 3-0
Η Μπόντο Γκλιμτ μετά τις Σίτι, Ατλέτικο και Ιντερ, κατατρόπωσε και την Σπόρτινγκ και είναι έτοιμη για την παρθενική της συμμετοχή στα προημιτελικά του Champions League. Η αρχή έγινε στο 32ο λεπτό με τον Φετ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 1-0, για να έρθει ο Μπλόμπεργκ στο 46ο λεπτό και να γράψει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου, οι Νορβηγοί είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 71ο λεπτό ο Χογκ θα προσθέσει ένα ακόμα τέρμα γράφοντας το τελικό 3-0.
Πλέον τα πράγματα μοιάζουν εξαιρετικά δύσκολα για την Σπόρτινγκ που θα χρειαστεί ένα θαύμα στην Λισαβόνα αν θέλει να έχει ελπίδες για την ανατροπή.
En