Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς στην αναμέτρηση (0-1 ο Γιερεμέγιεφ στο 13') είχε την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς, δεν το έκανε και ο Βόλος τον έπιασε... στον ύπνο, ισοφάρισε το παιχνίδι, βρήκε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις (1-2) του στέρησε την κορυφή στη βαθμολογία και... τον άφησε πίσω στη διεκδίκηση του τίτλου.

Γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ από τον Γερεμέγιεφ, ο Βόλος δεν άνοιξε... τα δώρα της αντίπαλης άμυνας

Ο ΠΑΟΚ από την αρχή του ματς είχε τη μπάλα στα πόδια και προσπάθησε να κυκλοφορήσει γρήγορα τη μπάλα, ώστε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα του Βόλου και να σκοράρει το γκολ που θα... ανάγκαζε τους γηπεδούχους να βγουν μπροστά και να αφήσουν περισσότερους κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Κι αυτό συνέβη νωρίς, στο 13ο λεπτό με τον Γιερεμέγιεφ να κάνει ένα όμορφο πλασέ με το δεξί, τη μπάλα να βρίσκει το πλαϊνό δίχτυ και τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-1. Μάλιστα, στο 19ο λεπτό, λίγο έλειψε να γίνει το 0-2, με τον Σιαμπάνη να αποκρούει την εξ' επαφής κεφαλιά του Χατσίδη.

Ο Βόλος πραγματοποίησε τη δική του "αντεπίθεση" στο 28ο λεπτό με τον Τσιφτσή να αποκρούει το σουτ του Ουρτάδο από την αριστερή γωνία, με τον "δικέφαλο" να παρουσιάζει ασυννενοησία στην αμυντική του τετράδα, αλλά να μη το πληρώνει. Ένα νέο λάθος του Λόβρεν... δώρισε τη δεύτερη ευκαιρία του Ουρτάδο που έφυγε στη κόντρα, αλλά η σωστή τοποθέτηση του Τσιφτσή, τον ανάγκασε να μην τελειώσει όπως θα ήθελε την φάση (38ο λεπτό). Με τον Βόλο να ισορροπεί το παιχνίδι, αμέσως μετά το γκολ που δέχθηκε, αλλά να μην... ανοίγει τα δώρα της άμυνας του ΠΑΟΚ, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το 0-1, υπέρ του "δικεφάλου".

Ο Βόλος έπιασε τον ΠΑΟΚ στον... ύπνο και ο Μαρτίνεζ με τον Ουρτάδο τον πλήγωσαν

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ακριβώς με το ίδιο σκεπτικό, όπως έκανε και στο πρώτο ημίχρονο. Κατοχή, γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, και πάσες μέχρι να βρεθεί το κενό για να δημιουργηθεί ευκαιρία. Με τη συμπλήρωση της μίας ώρας παιχνιδιού, δεν υπήρχε κάποια μεγάλη ευκαιρία από την πλευρά των δυο ομάδων, με τον "δικέφαλο" να έχει τη μπάλα, αλλά να μη βρίσκει εύκολα χώρους. Με τους φιλοξενούμενους να μοιάζει να μην αντιμετωπίζουν κάποιο κίνδυνο, ο Βόλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Αμπάντα να δίνει... απίθανη ασίστ στον Μαρτίνεζ που σκόραρε σε κενή εστία για το 1-1 (64'). 

Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν σχεδόν άμεση, με τον Ζαφείρη να σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά τη μπάλα να κοντράρει στα σώματα παικτών του Βόλου και τον Σιαμπάνη να μη διατρέχει κίνδυνο. Οι δυο ομάδες έχασαν αμφότερες αρκετές ευκαιρίες, ο Βόλος πέτυχε στις καθυστερήσεις και δεύτερο τέρμα με τον Ουρτάδο και πήρε μια τεράστια νίκη (1-2) απέναντι στον ΠΑΟΚ.