Η 25η Μαρτίου, εκτός από Εθνική και θρησκευτική εορτή, αποτελεί και μια πολύ σημαντική ημέρομηνία για τον Άρη, καθώς σαν σήμερα το 1914 ο ελληνικός σύλλογος, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο ιστορικούς της χώρας. 

Από χθες το βράδυ οπαδοί της ομάδας βγήκαν στους δρόμους του Χαριλάου να γιορτάσουν τα γενέθλια, ανάβοντας πυρσούς και τραγουδώντας συνθήματα, δημιουργώντας έτσι μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. 

Έκαναν τη νύχτα...μέρα για τα γενέθλια του ΑΡΗ!

Με αφορμή λοιπόν αυτή την επέτεια, ΚΑΕ, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης προχώρησαν επίσης σε μια κοινή ανάρτηση μέσω social media και ευχήθηκαν έτσι Χρόνια Πολλά στην ομάδα. 

Η κοινή ανάρτηση του Αρη για τα 112α γενέθλια του συλλόγου

"Ο Άρης γιορτάζει! Μια ημέρα σαν και αυτή πριν 112 χρόνια και συγκεκριμένα το 1914, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ιδρύθηκε στην Καλαμαριά, από Έλληνες μαθητές, σε ένα καφενείο.

Με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά του, η ΠΑΕ, η ΚΑΕ Άρης και ο ΑΣ Άρης προχώρησαν σε κοινό, συλλογικό ποστάρισμα, στέλνοντας ένα μήνυμα για τα 112 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

 «Ο ΑΡΗΣ και η Θεσσαλονίκη γιορτάζουν

112 χρόνια ιστορίας

112 χρόνια πίστης κι αφοσίωσης

112 χρόνια διδασκαλίας αρχών και αξιών

112 χρόνια ΑΡΗ…"