Ο Φώτης Ιωαννίδης απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σπόρτινγκ από τον Νοέμβριο, λόγω ενός προβλήματος που αποκίμσε στο γόνατο, το οποίο τελικά είναι πολύ πιο σοβαρό από ότι φάνηκε στην αρχή. Μάλιστα, όπως αναφέρει η "Record", υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Έλληνας επιθετικός να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Διαβάστε: Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ιωαννίδης: Ορατός ο κίνδυνος για χειρουργείο στο γόνατο

Πλέον όμως δεν είναι μόνο ο τραυματισμός που δεν έχει αφήσει την καριέρα του 26χρονου στην Σπόρτινγκ να ανθίσει, μιας και νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, κάνει λόγο για πιθανή του πώληση το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η "Leonino.pt", η οποία ασχολείται κυρίως με το ρεπορτάζ της ομάδας της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας, ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην λίστα παικτών τους οποίους είναι πρόθυμοι οι πρωταθλητές να παραχωρήσουν. Υπάρχει όμως ένας συγκεκριμένος όρος, ο οποίος λέει πως μια πώληση θα ήταν πιθανή μόνο, αν υπάρξει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά την Σπόρτινγκ, η οποία το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησε 22 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε επίσης πως το τριφύλλι, κρατάει και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης. 

Την φετινή σεζόν ο Ιωαννίδης, έχει καταγράψει 24 συμμετοχές και μετράει 6 γκολ και τρεις ασσίστ, όλα αυτά μέχρι τον Νοέμβριο που διαγνώστηκε το πρόβλημα του στο γόνατο.