Ηρακλής: Χωρίς τον Γιώργο Πετράκη θα πορευτεί στα... μεγάλα σαλόνια της Super League!
Έλυσαν τη συνεργασία οι δύο πλευρές
Ο Ηρακλής και ο Γιώργος Πετράκης δε θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, με τον "γηραιό" να αναζητά τον νέο προπονητή, που θα τον οδηγήσει στη Super League τη νέα σεζόν.
Γιώργος Πετράκης και Ηρακλής θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από τη νέα σεζόν. Ο 38χρονος κόουτς δε θα οδηγήσει τους Θεσσαλονικείς στη Super League, μετά από απόφαση η οποία πάρθηκε από κοινού με τη διοίκηση της ομάδας. Οι δύο πλευρές μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, αποφάσισαν πως θα χωρίσουν, μετά την επιστροφή του "γηραιού" στη μεγάλη κατηγορία.\
ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ώρα στέψης για τον Ηρακλή: Ο "Γηραιός" γιορτάζει το πρωτάθλημα του Βορείου ομίλου και την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια (Βίντεο)
Ο Γιώργος Πετράκης άφησε το στίγμα του στην ομάδα, αναλαμβάνοντάς τη τον Ιανουάριο της φετινής σεζόν. Με αυτόν στο τιμόνι, ο Ηρακλής κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στη Super League μετά από εννέα χρόνια. Το γκολ του Κούστα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσε αφορμή για πανηγυρισμούς στη "γαλανόλευκη" πλευρά της Θεσσαλονίκης.
Η επόμενη μέρα στον Ηρακλή ενόψει Super League, μετά το τέλος του Γιώργου Πετράκη
Ωστόσο, ο σύλλογος και ο Πετράκης αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα. Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαριστεί ο στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για τον προπονητή που θα αναλάβει να την οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια, όμως, όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ, η διοίκηση κάνει ήδη τις απαιτούμενες κινήσεις.
Αναζητώντας έναν τεχνικό που έχει εμπειρία αλλά και γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος, ώστε να φτιαχτεί μία ομάδα που όχι μόνο θα έχει ως στόχο την παραμονή της στη Super League, μετά την επιστροφή της, αλλά και τις φιλοδοξίες για κάτι περισσότερο.
En