Aλλαγές υπάρχουν στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα ότι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αναλαμβάνει σύμβουλος του προέδρου κ. Ιβάν Σαββίδη σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, με την παρουσίαση του νέου στελέχους που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον να είναι προγραμματισμένη για σήμερα, 28 Απριλίου, στη 13:30 το μεσημέρι στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας.

Διαβάστε: Ραζβάν Λουτσέσκου: Αινιγματική δήλωση για το μέλλον του - "Προς το παρόν είμαι στον ΠΑΟΚ"

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος αναλαμβάνει σύμβουλος του προέδρου κ. Ιβάν Σαββίδη σε θέματα στρατηγικής ανάπτυξης, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Σήμερα στη 1:30μμ θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στην αίθουσα τύπου της Τούμπας", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του "δικεφάλου του βορρά".

Ποιος είναι ο Ανδρέας Παπαμιμίκος που αναμβάνει σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ

O νέος σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, γεννήθηκε στη Λάρισα στις 14 Νοεμβρίου του 1979. Το 1998 πέρασε στο Τμήμα Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας λαμβάνοντας πτυχίο το 2002. Διετέλεσε Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Μεταφορών επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και ταυτόχρονα πραγματοποίησε πρακτική άσκηση δικηγορίας στην Αθήνα.

Η θητεία του στην ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκε στις 26 Μαΐου 2013 και στις 7 Ιουλίου 2013 τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον ανέδειξαν στη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής. Παραιτήθηκε από το αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, αλλά και από μέλος του κόμματος, στις 18 Απριλίου του 2016.Είναι νυμφευμένος από τον Αύγουστο του 2016, με την Σόνια Σαββίδη, ανιψιά του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Τον Απρίλιο του 2025 ανέλαβε μέλος του Δ.Σ. του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV.

Συναντήση Ιβάν Σαββίδη - Ραζβάν Λουτσέσκου την Τρίτη για θέματα του ΠΑΟΚ

Με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ στον ΠΑΟΚ τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά, ο Ιβάν Σαββίδης που βρίσκεται στο Πόρτο Καράς στη Θεσσαλονίκη από το Σάββατο μαζί με τους δυο γιους του, Γιώργο και Νίκο, κάλεσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνάντηση η οποία είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (28/4). Η ατζέντα περιλαμβάνει πολλά ζητήματα και αυτό που αρχικά θα συζητηθεί είναι η αποτίμηση της τρέχουσας σεζόν η οποία είναι και ιδιαίτερης σημασίας για τον Δικέφαλο μιας και γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Μια χρονιά που δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελαν διοίκηση, προπονητικό τιμ και παίκτες μετά την πρόσφατη απώλεια του Κυπέλλου, αλλά και το χαμένο έδαφος στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, με το -8 από την κορυφή να έχει δυσκολέψει αισθητά την προσπάθεια των Θεσσαλονικιών για τίτλο.

Η εικόνα του ΠΑΟΚμέχρι στιγμής, αλλά και τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια που απομένουν για τα playoffs της Super League θα τεθούν επί τάπητος όπως και οι πολλοί τραυματισμοί που έχουν προκύψει από το ξεκίνημα της σεζόν και έχουν αλλάξει κατά πολύ τα πλάνα του Λουτσέσκου που καλείται διαρκώς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Πέρα από τη συζήτηση γύρω από τη φετινή πορεία του "δικεφάλου του βορρά", οι δυο άνδρες αναμένεται να τα πουν και για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Ο Ρουμάνος προπονητής δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και η συζήτηση που θα έχει με τον Ιβάν Σαββίδη θα είναι αν μη τι άλλο σημαντική για την επόμενη ημέρα. Φυσικά, από τη μεταξύ τους συνάντηση αναμένεται να προκύψουν αρκετές ειδήσεις οι οποίες θα έχουν τη δική τους σημασία ενόψει της συνέχειας.

Αξίζει να τονιστεί ότι τόσο ο Ιβάν Σαββίδης όσο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου βιώνουν δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα, με τον ιδιοκτήτη της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ να πενθεί για την απώλεια του μεγάλου του αδερφού, Παύλου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ενώ ο Ρουμάνος τεχνικός θρηνεί για την απώλεια του πατέρα του, Μιρτσέα που βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένεια του Δικεφάλου και σύσσωμο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζεται ότι χθες (27/4), το όνομα του Λουτσέσκου συνδέθηκε με τη Στεάουα Βουκουρεστίου ωστόσο ο ίδιος ο Ρουμάνος ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του στη "Fanatik" ότι προς το παρόν είναι προπονητής του ΠΑΟΚ τη στιγμή που δεν είναι λίγοι οι "μνηστήρες" οι οποίοι εξετάζουν την περίπτωσή του για την άκρη του πάγκου.