Από τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός θα μετακόμισει προσωρινά στο ΟΑΚΑ προτού μπει στο νέο του "σπίτι" στον Βοτανικό και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική της Super League θα ήταν και ιστορικής σημασίας καθώς θα είναι και το τελευταίο του στη Λεωφόρο. Με την τιμωρία μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε στην "πράσινη" ΠΑΕ από την ΔΕΑΒ, οι "πράσινοι" δεν θα έχουν τους οπαδούς τους στο πλευρό τους και το... αντίο τους στην ιστορική τους έδρα θα είναι δίχως κόσμο στις εξέδρες.

Διαβάστε: Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Βασίλη Ζαγαρίτη - Τι δήλωσε ο αριστερός μπακ (Βίντεο)

Κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για "δύο (2) κροτίδες στην κερκίδα της θύρας 13, καθώς και συνολικά πέντε (5) πυροτεχνήματα (στρόμπο, τύπου Ρ1), τόσο εντός της κερκίδας της θύρας 7, όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου", όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της. Κάπως έτσι, το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 17 του Μάη στις 19:30 για την τελευταία στροφή της Super League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και το τελευταίο του παιχνίδι στη Λεωφόρο, το "τριφύλλι" θα έχει να το θυμάται χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΕΑΒ:

"Από τη ΔΕΑΒ ανακοινώνονται τα εξής:


Αφού έλαβε υπόψη της

α) την Έκθεση Συμβάντων της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης,

β) την Έκθεση Παρατηρητή της διοργανώτριας αρχής,

γ) τις Εκθέσεις των Παρατηρητών της ΔΕΑΒ,

από τις οποίες προκύπτει ότι, πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΕ ΑΕΚ, στις 03/05/2026, στο γήπεδο «ΑΠ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ», για την 3η αγωνιστική των playoffs του Πρωταθλήματος της Super League, περιόδου 2025/2026, φίλαθλοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έρριψαν δύο (2) κροτίδες στην κερκίδα της θύρας 13, καθώς και συνολικά πέντε (5) πυροτεχνήματα (στρόμπο, τύπου Ρ1), τόσο εντός της κερκίδας της θύρας 7, όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου,

επέβαλε, με την υπ' αριθμό 16/2026 Πράξη της, σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε επίσημη Εθνική διοργάνωση ποδοσφαίρου αυτή συμμετέχει.

Εφαρμογή του άρθρου 1Α του ν. 4326/2015, όπως ισχύει με το άρθρο 105 του ν. 5224/2025".