Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στο χάντμπολ Γυναικών και τις "μάχες" Τσιτσιπά, Σάκκαρη στο Roland Garros
Συνεχίζεται η σπουδαία σειρά
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο τέταρτο τελικό χάντμπολ της Α1 Γυναικών με τον "Δικέφαλο" του Βορρά να έχει το προβάδισμα με 2-1, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη κάνουν πρεμιέρα στο Roland Garros.
Οι σημερινές αθλητικές μεταδόσεις (26/5) περιλαμβάνουν τον τέταρτο τελικό στην Α1 Γυναικών χάντμπολ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης με το μπρέικ που έκανε στον τρίτο αγώνα να έχει το προβάδισμα με 2-1 νίκες και να ψάχνει άλλη μία για να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας. Στον χώρο του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται στην "μάχη" του Roland Garros.
Αθλητικές μεταδόσεις: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Στο κλειστό της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη θα μεταφερθούν την Τρίτη 26 Μαΐου οι μάχες μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για την διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Α1 χάντμπολ Γυναικών. Η ΑΕΚ είχε πάρει τη νίκη με 37-36 στην παράταση στον πρώτο τελικό, ενώ ο ΠΑΟΚ απάντησε με το εμφατικό 35-29 στον δεύτερο τελικό. Στον τρίτο τελικό ο "δικέφαλος του βορρά" κατάφερε να κάνει το μπρέικ με 28-25 στο κλειστό του Καματερού και με 2-1 στη σειρά τελικών έχει πλέον την ευκαιρία στην έδρα του να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Η "Ένωση" από την άλλη θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να γυρίσει τη σειρά στην Αθήνα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.
Στον χώρο του τένις ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γάλλο Αλεξάντρ Μίλερ είναι το δεύτερο κατά σειρά ματς στο κεντρικό κορτ και αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 14:30, ενώ η Μαρία Σάκκαρη και η Λίντα Νόσκοβα είναι δεύτερες σε σειρά στο κορτ 6 και αναμένεται να ξεκινήσουν τον αγώνα τους μετά τις 13:30 για το Roland Garros.
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:
18.00: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ -Α1 χάντμπολ Γυναικών - ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ
Μετά τις 13.30: Σάκκαρη - Νόσκοβα - Roland Garros - Eurosport
Μετά τις 14.30: Τσιτσιπάς - Μίλερ - Roland Garros - Eurosport
En