Ο Παναθηναϊκός AKTOR κινείται δυναμικά για τη διάδοχη κατάσταση μετά την ολοκλήρωση της εποχής του Εργκίν Αταμάν, έχοντας θέσει ως απόλυτο στόχο την μεγάλη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα, οι "πράσινοι" έχουν καταθέσει πρόταση τριετούς διάρκειας στον πολύπειρο τεχνικό, με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 5 εκατομμύυρια ευρώ ετησίως, περιμένοντας πλέον την οριστική του απάντηση.

Διαβάστε: Παναθηναϊκός AKTOR: Το συγκινητικό μήνυμα του Εργκίν Αταμάν από το αεροδρόμιο - "Φεύγω με υπέροχες αναμνήσεις και συναισθήματα"

Παναθηναϊκός AKTOR: Πρόταση-μαμούθ στον Ομπράντοβιτς για την επιστροφή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας στον Παναθηναϊκό AKTOR, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Εργκίν Αταμάν, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αποτελεί την πρώτη και αδιαπραγμάτευτη επιλογή των ανθρώπων του συλλόγου. Όπως αναφέρει το σερβικό Μέσο «Mozzart Sport», η διοίκηση του "τριφυλλιού" έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στον 66χρονο προπονητή για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με αποδοχές που αγγίζουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ.


Το ίδιο δημοσίευμα επισημαίνει πως οι "πράσινοι" αναμένουν σύντομα την απάντηση του πολύπειρου τεχνικού, καθώς επιθυμούν να κλείσουν άμεσα το θέμα του προπονητή και να προχωρήσουν στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ο Ομπράντοβιτς είχε ξεκαθαρίσει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι αποφάσεις για το μέλλον του θα ληφθούν μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ προτεραιότητά του θα ήταν να εξετάσει προτάσεις από ομάδες που δεν διαθέτουν εν ενεργεία προπονητή.

Διαβάστε: Κέντρικ Ναν: Οι πρώτες στιγμές του Αμερικανού μετά το Game 5 με τον Ολυμπιακό! - Μαθήματα μπάσκετ στον γιο του

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως οι συνθήκες είναι πλέον ιδανικές για να πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη επιστροφή του "Ζοτς" στο ΟΑΚΑ, 14 χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της ομάδας, με την οποία συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσότερη περίοδο της ιστορίας της. Κατά τη διάρκεια της 13ετούς παρουσίας του στον σύλλογο, ο Σέρβος τεχνικός κατέκτησε συνολικά 23 τίτλους, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε 11 πρωταθλήματα Ελλάδας, 7 Κύπελλα και 5 ευρωπαϊκές κορυφές. Παράλληλα, διατηρεί το κορυφαίο ποσοστό νικών στην ιστορία της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, με 358 νίκες σε 418 αγώνες και ποσοστό επιτυχίας 85,6%.