Ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη της περιόδου. Λίγη ώρα μετά το εμφατικό 6-1 επί της Σπόρτινγκ Χιχόν ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησε στα αποδυτήρια την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από το τιμόνι της ομάδας, χωρίς να πει περισσότερα πράγματα.

Σχετικά τώρα με το νέο προπονητή της «Μπάρτσα» τα σημερινά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αρκετούς υποψήφιους. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελόνης «Sport» ο Βαλβέρδε είναι πρώτη επιλογή για να διαδεχθεί στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα τον Λουίς Ενρίκε, ο οποίος, όμως, προωθεί τη λύση του βοηθού του Χουάν Κάρλος Ουνθουέ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Μαδρίτης «Marca» ο Λουίς Ενρίκε θα ήθελε να δει τον Ουνθουέ να τον αντικαθιστά στον πάγκο των Καταλανών, όταν αυτός αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς τον εμπιστεύεται απόλυτα και γνωρίζει άριστα τα αποδυτήρια της ομάδας.