Τη νίκη, με την οποία θα κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα υποδέχεται στον Ναό τον Πλατανιά για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Live από το gavros.gr στις 19:30/NS2…

Στο παιχνίδι με την κρητική ομάδα ο Τάκης Λεμονής θα κάνει το ντεμπούτο στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στον πάγκο του Θρύλου με νίκη, αλλά και με μια καλή εμφάνιση.

Το ματς με τον Πλατανιά πάντως δεν θα είναι εύκολο και το αυτό το γνωρίζει καλά ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του, προκειμένου να αποφύγουν τις παγίδες που θα στήσουν οι Κρητικοί. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προκειμένου να μην αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πλατανιά.

Το παιχνίδι με την ομάδα του Παράσχου είναι ο πρώτος από τους πέντε τελικούς που έχει να δώσει ο Θρύλος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Στη μάχη με τους Κρητικούς ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του, αλλά θα έχει τη συμπαράσταση και τη στήριξη χιλιάδων ΓΑΥΡΩΝ, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στον Ναό. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα σταθούν στο πλευρό της ομάδας και το βράδυ όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

gavros.gr