Με τον Σεμπά στην αποστολή θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, για τον αυριανό αγώνα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Τάκη Λεμονή, όχι όμως και ο Σισοκό, ο οποίος αποκλείστηκε, ενώ και πάλι ο Παρέδες έμεινε εκτός αποστολής. Τραυματίας είναι μόνο ο Βιάνα, αλλά και αυτός πλέον ανεβάζει ρυθμούς καθημερινά.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είναι οι: Καπίνο, Λεάλι, Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό και Σεμπά.

Πιθανότητα να κατακτήσει ο Ολυμπιακός και μαθηματικά τον τίτλο σε αυτή την αγωνιστική δεν υπάρχει. Ακόμη κι αν πάρει τη νίκη στην Κέρκυρα, δεν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να νικήσει τον Ατρόμητο και ο Παναθηναϊκός νικήσει τον Πανιώνιο, πάλι δεν θα έχει κατακτηθεί το πρωτάθλημα, καθώς θα υπάρχει μια απειροελάχιστη μαθηματική πιθανότητα τριπλής ισοβαθμίας. Γιατί ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός θα απέχουν 9 βαθμούς από τον Ολυμπιακό, όπερ σημαίνει ότι, αν οι «ερυθρόλευκοι» χάσουν τα τελευταία τρία ματς και ο Παναθηναϊκός με τον Πανιώνιο νικήσουν και στα τρία έως το τέλος, τότε οι τρεις τους θα ισοβαθμούν στην κορυφή και μόνο σε αυτή την περίπτωση από πάνω θα είναι οι «πράσινοι».

Βέβαια, αυτό λένε τα μαθηματικά.... Η ουσία είναι πως, αν ο Ολυμπιακός περάσει νικηφόρα από την Κέρκυρα, τότε θα βρίσκεται πλέον «αγκαλιά» με τον 44ο τίτλο της ιστορίας του, τον οποίο θα είναι πολύ πιθανό να κατακτήσει την επόμενη αγωνιστική στη Λιβαδειά.