Απόλυτα ετοιμοι, με καθαρό μυαλό και συγκέντρωση θα πρέπει να είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, προκειμένου να καταφέρουν να κατακτήσουν τη φετινή Ευρωλίγκα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός και ηγέτης του Θρύλου επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν να αγωνίζονται σε γεμάτα γήπεδα, ενώ υποστήριξε ότι τόσα χρόνια έχουν αποδείξει πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Και οι δύο ομάδες το θέλουν, στο γήπεδο όμως αποδεικνύεται ποιος το θέλει περισσότερο. Είναι και οι δύο καλές αμυντικές ομάδες οπότε όποιος ελέγξει τον ρυθμό, τα λάθη τα ριμπάουντ, θα το πάρει. Σίγουρα όταν παίζεις στην έδρα σου με 10-12.000 κόσμο δεν μπορεί να είσαι αουτσάιντερ. Έχουμε ξαναπαίξει σε γεμάτα γήπεδα, ξέρουμε πως είναι και πως να παίζουμε».

Για τον τελικό του 2015 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης:

«Σίγουρα δεν γίνεται να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια. Δεν είμαστε οι Θεοί. Όπως έχω πει πολλές φορές στόχος είναι το ταξίδι και όχι ο προορισμός αλλά εδώ που φτάσαμε είναι ένα παιχνίδι και ένας τίτλος».

Για τα παιχνίδια της regular season:

«Δεν παίζουν ρόλο τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου, το είδαμε και με την ΤΣΣΚΑ αυτό. Είναι καλή αμυντική ομάδα, ελέγχει τον ρυθμό, τα ριμπάουντ, τιμωρεί κάθε λάθος αντιπάλου, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το σκληρό της παιχνίδι και να έχουμε καθαρό μυαλό για θα παίζουμε στο γήπεδό τους και θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση».

Για το αν θεωρεί καλό ο Ολυμπιακός να βρίσκεται πίσω στο σκορ, προκειμένου να αντιδράσει στο τέλος του ματς:

«Δεν κυνηγάμε κάποιον, μπορεί να μας κυνηγάει η Φενέρ. Γιατί πρέπει να κυνηγάμε εμείς πάντα; Έχουμε τη δική μας ομάδα, τον δικό μας χαρακτήρα και τόσα χρόνια έχουμε αποδείξει πως είμαστε πολύ καλή ομάδα».

Πηγή:gavros.gr