Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με 82-78, κάνοντας έτσι το ένα από τα δύο βήματα για την κατάκτηση του 4ου ευρωπαϊκού στην ιστορία του.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να ξανά γράψουν ιστορία στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Φενέρμπαχτσε απόψε στις 21:00 και να κάνουν για ακόμη μία φορά όλους τους φιλάθλους της ομάδας περήφανους.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν και πάλι την ψυχή τους στο παρκέ της «Σινάν Ερντέμ», προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στην τουρκική ομάδα και να φέρουν την κούπα στον Πειραιά. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην φυσικά των γνωστών απουσιών του Λοτζέσκι και Χάκετ.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και οι άλλοι παιχταράδες του Θρύλου γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν σε τέτοια ματς, κάτι που έδειξαν και στο ματς της Παρασκευής κόντρα στην ρωσική ομάδα.

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη είναι πανέτοιμοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να φέρουν στο λιμάνι το 4ο ευρωπαϊκό στην ιστορία του συλλόγου.

Πηγή: gavros.gr